Nantes - Montpellier: bevestigt Montpellier zijn sterke prestaties op verplaatsing ?
Nantes - Montpellier: bevestigt Montpellier zijn sterke prestaties op verplaatsing ?

Nantes – Montpellier: bevestigt Montpellier zijn sterke prestaties op verplaatsing ?

Odds op: 03/01/19

Stadion: Stade de la Beaujoire

Datum en uur: 08/01/19 – 19:00

TV: Proximus TV / Telenet

18de speeldag in de Ligue 1. Nantes neemt het thuis op tegen Montpellier. In de stand staat de thuisploeg momenteel op de 14de plaats met 20 punten. Montpellier daarentegen staat dankzij zijn 30 punten veel hoger gerangschikt (4de). PSG staat natuurlijk nog steeds op kop en telt 47 punten. Dat is maar liefst 13 punten meer dan zijn sterkste tegenstander: Lille. Lyon vervolledigt de top 3 (32 punten).

De noteringen van Nantes-Montpellier zijn lichtjes ten voordele van de de ploeg van de thuisploeg.

Wed op Nantes, de favoriet

De odd voor een overwinning van Nantes staat op 2.50.

Nantes behaalt zeer wisselvallige resultaten. Na een sterke periode met zes opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag tussen half oktober en half november heeft de ploeg opnieuw drie keer verloren in vier wedstrijden. Deze drie wedstrijden werden wel buitenshuis gespeeld. Thuis behaalde Nantes sinds het begin van het seizoen 3 overwinningen, 2 draws en 2 nederlagen. Ze scoorden tijdens deze wedstrijden maar liefst 16 doelpunten en kregen er 9 tegen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Nantes of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.40.

Kies voor Montpellier, de outsider

De odd voor een overwinning van Montpellier staat op 2.80.

Vorig seizoen stond Montpellier na evenveel speeldagen op de zevende plaats in het Ligue 1-klassement, met 7 punten minder. De ploeg behaalt dus zeker bevredigende resultaten. Vooral op verplaatsing zijn de prestaties indrukwekkend: Montpellier won er vier wedstrijden, speelde twee keer gelijk en verloor slechts één wedstrijd. Buitenshuis zijn ze dus de derde beste ploeg in deze competitie.

Opvallend: in de vier laatste ontmoetingen was het telkens de uitploeg die met de overwinning ging lopen. Wed op ‘Montpellier wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

PSG 1-0 Nantes

Montpellier 1-1 Lyon

Laatste ontmoetingen :

Montpellier 0-3 Nantes

Nantes 0-2 Montpellier

Montpellier 0-1 Nantes

Montpellier 2-3 Nantes

Toon andere wedopties

X