Benfica - FC Porto: nummer 3 op bezoek bij de nummer 2 in de stand

Benfica – FC Porto: nummer 3 op bezoek bij de nummer 2 in de stand

De 31ste speeldag in de Primeira Liga. Benfica neemt het thuis op tegen FC Porto.

Wed op Benfica – FC Porto. De noteringen zijn in het voordeel van Benfica.

Benfica pakte 27 op 30

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Benfica won op de vorige speeldag met 0-2 op het veld van Tondela. Pizzi en Everton Soares zorgden al na 19 minuten voor de eindscore. Door deze uitoverwinning pakt SLB 27 op 30 in de Liga Nos. Jan Vertonghen verloren dit seizoen nog maar 4 keer maar staan door de knappe prestaties van Porto en vooral Sporting Lissabon pas op de derde plaats in de stand met 4 punten minder dan Porto en 10 minder dan Sporting.

Kan Benfica op 1 punt van Porto komen? Zet in op ‘Benfica wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.60.

Porto is al 24 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Ook FC Porto won zijn wedstrijd op de vorige speeldag. De Draken wonnen thuis met 3-2 van Famalicão. FC Porto kwam twee keer op voorsprong en de aansluitingstreffer voor de thuisploeg in minuut 91 kwam te laat. Door deze thuisoverwinning zijn de troepen van Sérgio Conceição al 24 wedstrijden ongeslagen in de competitie.

Kan Porto zijn knappe reeks verderzetten? Zet in op ‘X of FC Porto’ en win 1.55 keer je inzet terug.