AA Gent – Slovan Liberec: kan AA Gent een eerste keer winnen in Europa?

De vierde speeldag van de groepsfase van de Europa League. AA Gent neemt het thuis op tegen Slovan Liberec.

Wed op AA Gent – Slovan Liberec. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Gentenaars.

AA Gent is allerlaatste

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.55.

AA Gent verloor op speeldag 4 thuis met 0-2 van Rode Ster Belgrado. De uitploeg kwam al in de eerste minuut op voorsprong door opnieuw een flater van Gent-doelman Sinan Bolat. Door deze vierde nederlaag op rij is AA Gent zeker van de uitschakeling in de Europa League. Thuis tegen Liberec hopen de Gentenaars hun eer te redden en een bijdrage te doen om het Belgisch coefficiënt op te krikken.

AA Gent is favoriet in eigen huis. Zet in op ‘AA Gent to win to nil’ en win 2.75 keer je inzet.

Slovan Liberec heeft nog een waterkansje

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

De Tsjechen uit Slovan Liberec verloren op de vorige speeldag met 0-2 van groepsleider Hoffenheim in eigen huis. Slovan hield stand tot minuut 77 maar kreeg uiteindelijk nog twee doelpunten binnen in het slot van de wedstrijd. Door deze nederlaag moet het team 2 keer winnen om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de volgende ronde.

Kan Liberec verrassen in de Ghelamco Arena? Zet in op ‘Slovan wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 8.00.