Frankrijk – Duitsland: de topper van de groepsfase

De groepsfase van het EK voetbal. Frankrijk neemt het in Groep F op tegen Duitsland.

Wed op Frankrijk – Duitsland. De noteringen zijn exact in evenwicht.

Frankrijk wil ook het EK winnen

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 2.65.

De Fransen konden zich plaatsen voor het EK door groepswinst te pakken in Groep H. Frankrijk verloor 4 punten aan Turkije in de kwalificatieronde maar slaagde er wel nog steeds in om de eerste plaats te pakken.

Les Bleus wonnen de Europese beker al twee keer en werden vijf jaar geleden in eigen huis verslagen in de finale tegen Portugal. In 2018 wonnen Didier Pogba en co het WK in Rusland. Drie jaar laten wil het team ook het EK winnen.

Kan Frankrijk zijn favorietenrol nog wat kracht bijgeven? Zet in op ‘Frankrijk to win to nil’ en win 4.25 keer je inzet terug.

Duitsland speelt in eigen land

De odd voor een overwinning van Duitsland staat op 2.65.

Ook Duitsland kon zich plaatsen voor het Europees kampioenschap voetbal door groepswinst te pakken. Duitsland pakte de eerste plaats in een groep met Nederland en Noord-Ierland.

Die Mannschaft won de Wereldbeker al vier keer en het EK al drie keer. De Duitsers eindigden daarnaast evenveel keer op de tweede plaats en bereikten maar liefst negen keer de halve finales. Bondscoach Joachim Low verlaat de nationale ploeg na het EK en heeft iets recht te zetten voor het Duitse publiek nadat Duitsland in 2018 in een groep met Zweden, Mexico en Zuid-Korea allerlaatste werden op het WK.

De laatste keer dat Duitsland kon winnen van Frankrijk dateert van 2014.

Kunnen de Duitsers nog eens winnen van hun buren? Zet in op ‘Duitsland wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.