Speler Specials, voetbalweddenschappen
Speler Specials, voetbalweddenschappen

Bij welk team tekent Harry Kane voor 2 september 2023?

Odds op: 27/06/2023

Harry Kane, de getalenteerde Engelse voetballer, bevindt zich momenteel onder contract bij Tottenham Hotspur. Echter, zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van enkele Europese topclubs. Een belangrijke reden waarom Kane mogelijk zou vertrekken, is zijn verlangen om eindelijk prijzen te kunnen winnen. Tottenham heeft de afgelopen jaren namelijk geen enkele trofee binnengehaald, en dat zou de Engelsman kunnen motiveren om elders zijn geluk te beproeven. Met de deadline van 2 september 2023 in zicht, kijken we naar enkele mogelijke bestemmingen voor Harry Kane.

Bayern München – Een Duits avontuur met de Rekordmeister

Bayern München, de Rekordmeister van het Duitse voetbal en de Bundesliga, heeft al vele successen gekend. Maar met de recente vertrek van Robert Lewandowski zou Harry Kane een uitstekende vervanger kunnen zijn voor de Poolse spits. Bayern München staat bekend om zijn dominante spelstijl en Kane zou zich makkelijk kunnen inpassen in hun aanvallende filosofie. Een overstap naar Bayern zou hem de kans geven om opnieuw mee te dingen naar grote prijzen.

De kans dat Harry Kane naar Bayern trekt staat aan 4.00.

Real Madrid – Op jacht naar glorie in het Bernabéu

Real Madrid, een club met een rijke geschiedenis en talloze titels, zou een verleidelijke optie kunnen zijn voor Harry Kane. De Koninklijke staat bekend om zijn aantrekkelijk voetbal en heeft altijd al sterke aanvallers in zijn gelederen gehad. Met hun succesvolle verleden en enorme fanbase, zou een overstap naar Real Madrid Kane de kans geven om zijn dromen van grote prijzen te verwezenlijken.

De kans dat Harry Kane naar Real Madrid trekt staat aan 4.50.

Manchester United – Terug naar de top op Old Trafford

Manchester United, ooit de heersende kracht in het Engelse voetbal, heeft de afgelopen jaren wat tegenslagen gekend. Maar met de nieuwe manager Erik ten Hag en een hernieuwde ambitie om te domineren, zou United de ideale bestemming kunnen zijn voor Harry Kane. Met hun rijke geschiedenis en het potentieel om een competitieve ploeg te bouwen, zou Kane bijdragen aan het herstel van de glorie op Old Trafford.

De kans dat Harry Kane naar Man United trekt staat aan 7.00.

Wedden op voetbal doe je bij bwin

Chelsea – Nog steeds op zoek naar een echte spits

Chelsea, de Londense club met aanzienlijke middelen, heeft in de afgelopen jaren bewezen dat ze in staat zijn om grote prijzen te winnen. Met een solide team en een ambitieuze eigenaar zou Harry Kane bij Chelsea de kans krijgen om zijn honger naar zilverwerk te stillen. Een transfer naar Stamford Bridge zou hem de mogelijkheid bieden om de uitdaging aan te gaan en zich te meten met de beste clubs in Engeland en Europa. Hij kan bij Chelsea ook in Londen blijven wonen.

De kans dat Harry Kane naar Chelsea trekt staat aan 17.00.

Paris Saint-Germain – Een zekerheid op prijzen

Paris Saint-Germain, de Franse grootmacht, heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd om een sterk team op te bouwen. Met spelers als Neymar en Mbappé zou Harry Kane bij PSG kunnen strijden om zowel nationale als Europese titels. Een overstap naar de Lichtstad zou hem de kans geven om zijn carrière naar nieuwe hoogten te tillen en te vechten voor Europese glorie.

De kans dat Harry Kane naar PSG trekt staat aan 17.00.

Newcastle United – Een nieuwe start in het noordoosten van Engeland

Newcastle United, een club met een grote achterban en een nieuwe eigenaar die vastbesloten is om succes te behalen, zou Harry Kane een interessante optie kunnen bieden. Met de nodige financiële middelen en de steun van de fanatieke fans zou hij kunnen bijdragen aan de wederopbouw van Newcastle United. Een transfer naar Newcastle zou hem de mogelijkheid geven om een hoofdrol te spelen in het nieuw leven inblazen van de club en het realiseren van hun ambities.

De kans dat Harry Kane naar PSG trekt staat aan 26.00.

Toon andere wedopties

X