Hongarije – Frankrijk: een makkelijke overwinning voor de Fransen?

De groepsfase van het EK voetbal. Hongarije neemt het in Groep F op tegen Frankrijk. Portugal en Frankrijk staan aan de leiding in Groep F, Duitsland en Hongarije hebben nog steeds nul punten.

Wed op Hongarije – Frankrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Fransen.

Hongarije verloor in extremis van Portugal

De odd voor een overwinning van Hongarije staat op 10.50.

Hongarije leek lange tijd op weg naar een gelijkspel tegen Portugal maar via een afgeweken bal kwamen de Portugezen in minuut 84 alsnog op voorsprong. Toen was de dam gebroken bij de Hongaarse defensie en Ronaldo maakte er nog 0-2 en 0-3 van. De Hongaren bleven zo met 0 punten achter.

Hongarije is het kleine broertje in de “Groep des Doods” en heeft slechts een kleine kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. De Mighty Magyars hebben wel het voordeel voor een vol stadion te spelen in eigen land en hopen tegen Frankrijk voor een stunt te kunnen zorgen.

Kan Hongarije voor een stunt zorgen? Zet in op ‘Hongarije of X’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Frankrijk kan zich plaatsen voor de knock-outfase

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.30.

Frankrijk kwam al na 20 minuten op voorsprong in de topper tegen Duitsland nadat Mats Hummels een voorzet van Hernandez probeerde weg te werken maar de bal in eigen doel trapte. Frankrijk kon na het openingsdoelpunt haar favoriete spelletje spelen en wachten op de counter. Beide teams creëerden nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord. Man van de wedstrijd Paul Pogba maakte indruk op het middenveld, terwijl N’Golo Kante zoals altijd hard werkte.

Tegen Hongarije zijn Les Bleus torenhoog favoriet en niemand twijfelt eraan dat de Fransen de 3 punten pakken en zich na twee wedstrijden al plaatsen voor de knock-outfase. Frankrijk is het aan haar status verplicht om deze wedstrijd te winnen aangezien Hongarije de minste tegenstander in Groep F is.

Een makkelijke overwinning voor Frankrijk? Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 1.95 keer je inzet terug.