Gareth Bale
Gareth Bale

Inter Milaan – Bayern München: Inter moet het zonder Lukaku doen

Odds op: 02/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Bayern München.

Wedden op Inter Milaan – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Inter Milaan zonder Lukaku

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Inter Milaan werd vorig seizoen vice-kampioen in de Serie A, stadsgenoot AC Milan werd kampioen met 2 punten meer. Internazionale mag zo opnieuw aantreden in de groepsfase van de Champions League. Vorig seizoen werden I Nerazzurri in de 1/8e finales uitgeschakeld door Liverpool.

Inter is alvast goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Lautaro Martínez en co pakten 9 op 12 en staan op een voorlopige derde plaats in het klassement. Simone Inzaghi moet het de volgende weken echter zonder Rode Duivel Romelu Lukaku doen, die zich blesseerde in de wedstrijd tegen Lazio.

Kan Milaan iets pakken tegen Bayern zonder hun spits? Zet in op ‘Inter of X’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Bayern is een outsider voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.95.

Bayern München werd vorig seizoen voor de 10e keer op rij kampioen van Duitsland en mag zo opnieuw Champions League-voetbal spelen. Vorig seizoen werd die Rekordmeister in de kwartfinales verrassend uitgeschakeld door Villarreal. De laatste keer dat de Duitsers de beker met de grote oren konden winnen dateert van 2020.

Ook Bayern is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team pakte 10 op 12 in zijn eerste vier wedstrijden en staat aan de leiding.

Bayern is een outsider voor eindwinst en wil daarom winnen op het veld van Inter. Zet in op ‘Bayern / Bayern’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X