Getafe vs. Ajax, UEFA Europa League, voetbalweddenschappen
Getafe vs. Ajax, UEFA Europa League, voetbalweddenschappen

Milaan – Getafe: Lukaku en zijn ploegmaats zijn favoriet

Odds op: 01/08/2020

Stadion: Veltins-Arena

Datum en uur: 05/08/2020 – 21:00

TV: Proximus TV

De 1/16de finales van de Europa League. Inter Milaan neemt het in de Veltins-Arena van Schalke 04 in Duitsland op tegen Getafe.

Wed op Inter Milaan – Getafe. De noteringen zijn in het voordeel van Inter.

Wed op Inter Milaan, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.80.

Inter raakte vorig seizoen tot in de 1/16de finales van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt.

Dit seizoen doen de Italianen het beter dan vorig jaar. Inter schakelde in de 1/32ste finales Ludogorets Razgrad uit en speelt dit jaar dus wel de 1/8ste finales. Internazionele won de heenwedstrijd met 0-2 en thuis werd er met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart is na de uitschakeling in de Champions League één van de favorieten om de Europa League te winnen dit seizoen.

Een makkelijke overwinning voor Inter? Zet in op ‘Inter staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’ en win 2.85 keer je inzet terug.

Zet in op Getafe, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

De laatste keer dat Getafe Europees voetbal speelde dateert van 2010/11. De Spanjaarden werden toen derde in een groep met Odense, Young Boys en Stuttgart.

In de 1/32ste finales nam Getafe het op tegen Ajax Amsterdam. De Nederlanders waren favoriet om door te stoten maar lieten het afweten. Getafe won thuis met 2-0 en in de terugwedstrijd raakte Ajax niet verder dan een 2-1 overwinning, waardoor de Spanjaarden konden doorstoten.

Kan Getafe opnieuw verrassen en verlengingen afdwingen? Kies voor een gelijkspel na de reguliere speeltijd en win 3.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Inter 2-1 Lodogorets

Ajax 2-1 Getafe

Laatste ontmoetingen:

X