Italië – Oostenrijk: zet Italië zijn ongeslagen reeks verder?

De 1/16de van het EK voetbal. Italië neemt het op tegen Oostenrijk. Italië pakte groepswinst in Groep A, Oostenrijk werd tweede in Groep C.

Wed op Italië – Oostenrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Italianen.

Italië pakte 9 op 9

De odd voor een overwinning van Italië staat op 1.50.

Italië won op de derde speeldag met 1-0 van Wales en stoot zo met een perfect rapport door naar de 1/16de finales. Matteo Pessina scoorde op het eind van de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. La Squadra scoorde in de groepsfase 7 doelpunten en kregen geen enkel tegendoelpunt tegen en profileert zich zo als één van de outsiders voor de eindwinst.

Italië is na hun geweldige prestatie in de groepsfase en de bijhorende 9 op 9 favoriet om door te stoten naar de 1/8ste finales. Roberto Mancini evenaarde ondertussen een nieuw nationaal record en verloor niet in 30 opeenvolgende wedstrijden terwijl hij aan het roer stond.

Kan Italië 31 wedstrijden ongeslagen blijven? Zet in op ‘Italië / Italië’ en win 2.35 keer je inzet terug.

Oostenrijk voor de eerste keer in de 1/16de finales

De odd voor een overwinning van Oostenrijk staat op 7.00.

Oostenrijk won op de eerste speeldag met 3-1 van Noord-Macedonië en pakte zo zijn eerste overwinning ooit op een Europees kampioenschap. Door op de derde speeldag met 0-1 te winnen van Oekraïne stoten de Oostenrijkers nu ook door naar de 1/16de finales. De Oekraïners moesten scoren om te kunnen doorstoten maar waren gewoon niet goed genoeg om Oostenrijk in gevaar te brengen.

Oostenrijk was veruit de beter ploeg tegen Oekraïne en dit moet het team vertrouwen met het oog op de 1/16de finales. Voor de Oostenrijkers is het Europees kampioenschap nu al geslaagd en daarom kunnen de troepen van Franco Foda zonder druk de wedstrijd tegen Italië aanvatten.

Kan Oostenrijk minstens verlengingen afdwingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.80 keer je inzet terug.