AA Gent vs. Union Saint-Gilloise, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
AA Gent vs. Union Saint-Gilloise, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

AA Gent – Union SG: kan Union verder uitlopen op de concurrentie?

Odds op: 20/11/2023

De 15e speeldag in de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen Union Saint-Gilles.

De 15e speeldag in de Jupiler Pro League brengt een boeiende confrontatie tussen AA Gent en Union. Terwijl AA Gent op zoek is naar een overwinning om terrein te winnen aan de top, staat Union stevig aan de leiding als herfstkampioen. De wedstrijd belooft een interessante strijd te worden tussen de gevestigde waarde en de openbaring van het seizoen.

Wedden op AA Gent – Union Saint-Gilloise. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

AA Gent wil opklimmen in het klassement

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Na een gelijkspel tegen Anderlecht staat AA Gent voor de uitdaging om weer op het winnende spoor te komen. De topper eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij Matisse Samoise de Gentenaars op voorsprong bracht, maar Kasper Dolberg de stand gelijk trok met een strafschop. AA Gent, onder leiding van Sven Kums als draaischijf, toonde offensieve dadendrang, maar slaagde er niet in de drie punten thuis te houden. Met de dominantie en kansen in gedachten, zal AA Gent op zoek gaan naar doelpunten om Union te verslaan en zich weer in de top te nestelen.

Met spelers als Cuypers en Orban in de spits zal AA Gent proberen om meer kansen te creëren en deze keer efficiënter af te ronden.

Kan AA Gent minstens een puntje thuishouden? Zet in op ‘AA Gent of X’ en win 1.47 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Union staat alleen op kop

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Union bevestigde zijn status als herfstkampioen met een overtuigende 3-0 overwinning op KV Kortrijk. Kevin Rodriguez speelde een hoofdrol door twee treffers voor zijn rekening te nemen, terwijl Loic Lapoussin de voorsprong uitbouwde. Met een perfecte reeks van 24 op 24 en een zes punten voorsprong op de achtervolgers, toont Union consistentie en doeltreffendheid. De ploeg lijkt niet te stoppen en zal met vertrouwen afreizen naar Gent. Rodriguez, die de afwezigheid van Amoura en Nilsson vakkundig opving, zal de Gentse defensie op de proef stellen.

Kan Union zijn knappe reeks verderzetten? Zet in op ‘Union wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.33.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen AA Gent en Union belooft een boeiende strijd te worden tussen twee teams met verschillende doelen. AA Gent wil terugkeren naar de top van het klassement en zal zich richten op het vinden van efficiëntie voor het doel. Union, daarentegen, zal met vertrouwen en dominantie streven naar voortzetting van hun succes. Rodriguez, in topvorm na zijn dubbele treffers, zal een bedreiging vormen voor de Gentse defensie. De wedstrijd zal waarschijnlijk spannend zijn, met beide teams die hun best doen om de volle drie punten te pakken in de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X