Deportivo Alaves-FC Barcelona (La Liga)
Kasımpaşa – Galatasaray: kan Galatasaray naderen op leider Başakşehir?

Kameroen – Ghana: twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn

Odds op: 26/06/2019

Stadion: Ismailia Stadium

Datum en uur: 30/06/2019 – 01:00

De tweede groepswedstrijd in Groep F van de Africa Cup of Nations 2019. Kameroen neemt het op tegen Ghana. Kameroen staat aan de leiding met 3 punten en Ghana staat samen met Benin gedeeld tweede.

Wed op Kameroen – Ghana. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Kameroen, de leider

De odd voor een overwinning van Kameroen staat op 2.90.

De troepen van Clarence Seedorf wonnen hun eerste groepswedstrijd met 2-0. Guinea-Bissau kon 66 minuten stand houden maar kraakte uiteindelijk wel. Yaya Banana en Stéphane Behoken maakten de doelpunten.

Kameroen is de titelverdediger en hoopt ook tijdens deze editie zo ver mogelijk te raken. Als het ook kan winnen van Ghana, dan is het ex-team van Hugo Broos al geplaatst voor de volgende ronde.

Zet in op ‘Kameroen wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.50.

Zet in op Ghana, de lichte favoriet

De odd voor een overwinning van de Ghana staat op 2.70.

Ghana is één van de outsiders om het toernooi te winnen. Het team kwam tegen Benin na 2 minuten al op achterstand maar kon in de 42ste minuut op voorsprong komen. Na een rode kaart voor John Boye kon Benin alsnog in de wedstrijd komen en een (2-2) gelijkspel afdwingen.

Ghana won de Africa Cup of Nations al vier keer. De laatste gouden medaille dateert wel al van 1982. In 2015 werden de Ghanezen tweede en in 2017 eindigde het land op de vierde stek.

Ghana moet minstens een puntje pakken, zodat het op de laatste speeldag de kwalificatie kan afdwingen. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Ghana of een gelijkspel. Deze odd staat op 1.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Kameroen 2-0 Guinea-Bissau

Ghana 2-2 Benin

Laatste ontmoetingen:

Kameroen 2-0 Ghana (Afrika Cup, 2017)

Ghana 0-1 Kameroen (Afrika Cup, 2008)

Toon andere wedopties

X