Everton-Tottenham (Premier League)
Everton-Tottenham (Premier League)

Kameroen – Servië: beide teams hebben nul punten

[jsEntainMatchDetails match_id=”288339″]

Odds op: 25/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Kameroen
neemt het op tegen Servië. In Groep G vinden we ook Brazilië en Zwitserland terug.

Brazilië is torenhoog favoriet voor de groepswinst en de drie andere landen strijden normaal gezien om de tweede plaats.

Wedden op de Kameroen – Servië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Serviërs.

 Kameroen verloor van Zwitserland

De odd voor een overwinning van Kameroen staat op 5.00.

Op de eerste speeldag wilde Kameroen het eerste Afrikaanse land worden dat een overwinning behaalde op deze editie van het toernooi. Ondanks een redelijk goede eerste helft verloren de Kameroeners met 1-0 van Zwitserland. De Kamoeroeners creëerden heel wat kansen maar waren niet efficiënt genoeg voor doel.

Ze eindigden de wedstrijd met meer schoten op doel dan Zwitserland, en waren qua balbezit aan elkaar gewaagd. Tegenover Servië hebben de Kameroeners geen ruimte voor fouten en zullen dan tegen Brazilië een enorme prestatie neer moeten zetten. De winnaar van dit duel mag nog dromen van de knock-outfase.

We verwachten een gesloten wedstrijd. Zet daarom in op ‘Kameroen wint en Servië scoort niet’. Deze odd staat op 7.50.

Servië speelde goed tegen Brazilië

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.72.

Servië is een van de teams die een verrassing kan worden op dit WK. Hoewel het team de eerste wedstrijd verloor tegen Brazilië, blijven de Serviërs favoriet om zich naast de Brazilianen te plaatsen voor de knock-outfase.

Als er één ding is om te onthouden van de nederlaag tegen Brazilië, dan is het wel het feit dat Servië zonder schoten op doel eindigde, tegen 10 voor Brazilië! De Serviërs zullen dus aanvallend beter moeten doen in de tweede groepswedstrijd.

Tijdens de Europese kwalificatiefase eindigde Servië voor Portugal om direct door te gaan naar het WK. Servië is daarom ook favoriet om te winnen van Kameroen. Zet in op ‘Servië / Servië’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288339″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288339″]

Toon andere wedopties

X