Zulte Waregem - Antwerp (Jupiler Pro League)
Napoli - Lazio Roma (Serie A)

Beerschot-Wilrijk – Oostende: een derde thuisoverwinning voor Beerschot?

Odds op: 16/05.2019

Stadion: Kiel

Datum en uur: 18/05/2019 – 20:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 10de en laatste speeldag in Groep A van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. De voorlaatste, KV Oostende, gaat op bezoek bij de laatste, Beerschot-Wilrijk. KVO heeft 9 punten, eentje meer dan Beerschot (8 eenheden).

Wed op Beerschot-Wilrijk – Oostende. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

Wed op Beerschot-Wilrijk, de lichte favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

Beerschot-Wilrijk pakte de tweede periodetitel in 1B, maar KV Mechelen dwong de promotie af in twee onderlinge titelduels. Beerschot-Wilrijk moet zo minstens nog een jaartje langer in tweede klasse blijven.

In de play-offs zijn de prestaties van de Antwerpenaren niet bijzonder goed. Ze verloren vijf keer, wonnen twee keer en speelden twee keer gelijk. Beerschot staat zo op de laatste plaats met 8 punten.

Kan Beerschot het seizoen in schoonheid afsluiten en een derde thuisoverwinning boeken? Zet in op ‘Beerschot-Wilrijk wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.60.

Zet in op Oostende, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.95.

KV Oostende speelde een heel zwak seizoen. Het kon uiteindelijk maar 27 punten pakken, genoeg voor de 14de plaats. Trainer Gert Verheyen kon het niet meer aanzien en stapte zelf op.

Ook in de play-offs doen de Kustboys het niet denderend. KVO kon maar twee keer winnen en pakte in totaal slechts 9 punten. Het team start volgend seizoen met een nieuwe voorzitter en een nieuwe trainer, de focus ligt daarom nu al op 2019/20.

Kan Oostende minstens een puntje pakken op het veld van Beerschot? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van KV Oostende of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.62.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Eupen 1-0 Beerschot-Wilrijk

Oostende 1-1 Sint-Truiden

Laatste ontmoetingen:

Oostende 2-1 Beerschot-Wilrijk

Beerschot-Wilrijk 0-2 Oostende

Oostende 2-2 Beerschot-Wilrijk

Beerschot-Wilrijk 1-1 Oostende

Toon andere wedopties

X