Gareth Bale
Gareth Bale

Genk – Standard Luik: de topper van de speeldag in de Jupiler Pro League

Odds op: 04/02/2019

Stadion: Cristal Arena

Datum en uur: 08/02/2019

TV: Telenet / Proximus TV

De noteringen van KRC Genk-Standard Luik zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Wed op KRC Genk, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.50.

KRC Genk is aan een uitstekend seizoen bezig en dit vertaalt zich in een voorlopige leidersplaats. De laatste keer dat Genk kampioen speelde dateert al van het seizoen 10/11 en het team van Philippe Clement wil deze zomer graag een 4e titel bijschrijven op zijn palmares.

Genk kon na de winterstop niet meer op dezelfde manier imponeren als vorig jaar, maar haalde wel nog steeds een 6 op 9. De vorige wedstrijd tegen Waasland-Beveren werd nipt gewonnen door een laat doelpunt van uitblinker Pozuelo.

Een overwinning tegen concurrent Standard Luik zou zeker en vast extra vertrouwen geven met het oog op de komende wedstrijden in Playoff 1.

Genk kreeg in de laatste drie wedstrijden echter steeds doelpunten tegen, wed daarom op ‘beide teams scoren en KRC Genk wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.90.

Zet in op de outsider, Standard Luik

Standard Luik is de ploeg in vorm en is ondertussen al zeven wedstrijden ongeslagen in de competitie. De Rouches werden vorig seizoen met trainer Sá Pinto nog vicekampioen en Michel Preud’homme wil minstens even goed doen.

Standard won de topper tegen aartsrivaal Anderlecht (2-1) en reist daarom vol vertouwen richting Limburg. De Luikenaars hebben met spelers als Carcela, Marin en M’Poku enkele spelers in de rangen lopen die met een klasseflits het verschil kunnen maken.

Kan Standard de tweede topper op rij winnen en zo op 8 punten naderen van leider KRC Genk?

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Standard Luik of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Waasland-Beveren 1-2 Genk

Standard Luik 2-1 Anderlecht

Laatste ontmoetingen:

Standard Luik 1-1 Genk

Standard Luik 5-0 Genk

Genk 1-0 Standard Luik

Genk 0-1 Standard Luik

Toon andere wedopties

X