Anderlecht - Gent (Jupiler Pro League)
Anderlecht - Gent (Jupiler Pro League)

Atalanta – Manchester City: behoudt Man City zijn perfect rapport in de Champions League?

Odds op: 01/11/2019

Stadion: San Siro

Datum en uur: 06/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep C neemt Atalanta het thuis op tegen Manchester City. City pakte 9 op 9 en staat alleen aan de leiding. Atalanta pakte 0 op 9 en staat allerlaatste.

Wed op Atalanta – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Zet in op Atalanta, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.75.

Atalanta speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team werd uiteindelijk vierde in de Serie A en mag dit jaar Champions League-voetbal spelen. Het is de eerste keer ooit dat La Dea mag aantreden op het Kampioenenbal.

In de competitie doet het team uit Bergamo het met een voorlopige derde plaats opnieuw uitstekend. In de Champions League loopt het voor de Italianen echter een stuk minder. Het team staat allerlaatste en heeft nog steeds 0 punten.

Kan Atalanta voor de eerste keer iets pakken in de Champions League? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Atalanta of een gelijkspel’. Deze odd staat op 2.65.

Wed op City, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.45.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19 en mag opnieuw de groepsfase van de Champions League induiken. De Citizens werden op de vorige editie van het Kampioenenbal in de kwartfinales uitgeschakeld door reeksgenoot Tottenham.

De Sky Blues begonnen met een perfect rapport aan de Europese competitie (9 op 9) en het team is opnieuw één van de favorieten voor eindwinst. De vorige jaren konden de Engelsen hun favorietenrol echter nooit waarmaken.

In Engeland won Man City met 5-1, kunnen de Citizens ook in Italië uithalen? Wed op ‘Man City wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Napoli 2-2 Atalanta

Man City 3-1 Southampton

Laatste ontmoetingen:

Man City 5-1 Atalanta

Toon andere wedopties

X