Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)

Atlético Madrid – Manchester City: City won met 1-0 van een stug Atlético

[jsEntainMatchDetails match_id=”283020″]

Odds op: 09/04/2022

De terugronde van de kwartfinales van de Champions League. Atlético Madrid neemt het thuis op tegen Manchester City.

Wedden op Atlético Madrid – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Atlético kiest om te verdedigen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.40.

Atlético Madrid schakelde verrassend Manchester United uit in de 1/8e finales van de Champions League. De heenwedstrijd in Madrid eindigde in een 1-1 gelijkspel maar Atlético ging met de 3 punten aan de haal in de terugwedstrijd (0-1). Vorig seizoen raakten de Spanjaarden tot in de 1/8e finales, waar het werd uitgeschakeld door latere winnaar Chelsea.

Manager Diego Simeone koos er duidelijk voor om te focussen op het verdedigen in de heenwedstrijd in Manchester. João Félix en Griezmann stonden in de spits maar in de praktijk werd er eigenlijk zonder aanvallers gespeeld. Atlético slaagde er zo in de terugwedstrijd spannend te houden nadat het slechts met het kleinste verschil verloor in de heenwedstrijd.

In La Liga staan Yannick Carrasco en co momenteel op de vierde plaats. De club uit Madrid heeft 57 punten, evenveel als Barcelona.

Kan Atlético zich plaatsen voor de halve finales? Zet in op ‘Atlético kwalificeert zich’ en win 5.25 keer je inzet terug.

Man City is favoriet voor de eindwinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.82.

Manchester City schakelde in de 1/8e finales Sporting Lissabon uit. The Citizens wonnen met 0-5 in Lissabon en de overbodige terugwedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

In de Premier League staan Kevin de Bruyne en zijn ploeggenoten op een voorlopige eerste plaats met slechts 1 puntje meer dan Liverpool. Beide teams nemen het nog tegen elkaar op, op 10 april en de titelstrijd blijft zo ontzettend spannend in Engeland.

Man City is door het doelpunt van Kevin de Bruyne en de 1-0 overwinning favoriet om door te stoten naar de halve finales maar zal toch op zijn hoede moeten blijven voor dat tegendoelpunt in Madrid. The Citizens willen voor de eerste keer ooit de Champions League winnen en is het aan zijn status verplicht de halve finales te halen. Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 2.85 keer je inzet terug.

Krijgen we meer doelpunten te zien in Madrid dan in Manchester? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning voor Manchester City en beide teams scoren’.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”283020″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”283020″]

Toon andere wedopties

X