Formule 1 veiligheid
Formule 1 veiligheid

FC Barcelona – Man United: de topper van de play-offs in de Europa League

[jsEntainMatchDetails match_id=”308880″]

Odds op: 09/02/2023

De heenwedstrijd van de play-offs richting de 1/8e finales van de Europa League. FC Barcelona neemt het thuis op tegen Manchester United.

Wedden op Barcelona – Man United. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barça.

Barcelona is samen met Arsenal favoriet voor de eindwinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.72.

Barcelona eindigde in de groepsfase van de Champions League teleurstellend op derde plaats in een groep met Bayern München en Inter Milaan. Het team kon alleen de twee wedstrijden tegen Viktoria Pilsen winnen, dat op de laatste plaats eindigde. Barça moet nu de play-offs van de Europa League spelen om zich te kunnen plaatsen voor de 1/8e finales.

De Catalanen zijn de laatste weken en zelfs maanden wel goed aan het spelen en zijn ondertussen opgeklommen naar de leidersplaats in La Liga. Door een indrukwekkende reeks van 11 ongeslagen competitiewedstrijden heeft het team nu al 8 punten meer dan eeuwige rivaal Real Madrid.

Barcelona is favoriet in eigen stadion en kreeg de laatste weken weinig tot geen doelpunten binnen. Zet daarom in op ‘Barcelona wint en Man United scoort niet’. Deze odd staat op 3.10.

Man United begint op stoom te komen

De odd voor een overwinning van Bayern staat op 4.33.

Man United begon aan het seizoen met 2 nederlagen in de competitie, maar is ondertussen opgeklommen naar een voorlopige derde plaats in de Premier League. Vorig seizoen eindigden de Mancunians pas op de zesde plaats en daarom speelde United Europa League-voetbal dit seizoen. Het team eindigde op de tweede plaats na Real Sociedad in Groep E en moet daarom play-offs spelen om de 1/8e finales te bereiken.

United won de Europa League in 2017, toen nog met Mourinho als trainer, maar moet nu voorbij Barcelona als het hier opnieuw wil in slagen. Zet in op ‘X of Man United’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”308880″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”308880″]

Toon andere wedopties

X