Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Manchester United – Kopenhagen: een makkelijke overwinning voor United?

Odds op: 06/08/2020

Stadion: RheinEnergieStadion

Datum en uur: 10/08/2020 – 20:00

TV: Telenet

De kwartfinales van de Europa League. Manchester United neemt het in het RheinEnergieStadion van Köln op tegen Kopenhagen.

Wed op Manchester United – Kopenhagen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van United.

Man United wil de Europa League winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.25.

Man United speelde vorig seizoen Champions League-voetbal. Lukaku en zijn ploegmaats raakten toen tot in de kwartfinales, waar ze door Barcelona werden uitgeschakeld.

In de 1/16de finales raakte United makkelijk voorbij LASK. In de heenronde wonnen de Red Devils met 0-5 in Oostenrijk en thuis werd er met 2-1 gewonnen. De troepen van Ole Gunnar Solskjær zijn een van de favorieten om de Europa League te winnen en zijn het aan hun status verplicht om makkelijk voorbij Kopenhagen te raken.

Een makkelijke overwinning voor United? Zet in op ‘Man United / Man United’ en win 1.78 keer je inzet terug.

Kopenhagen blijft verrassen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.00.

Vorig seizoen speelde Kopenhagen ook in de Europa League. Het team werd toen 4de in een groep met Zenit, Bordeaux en Slavia Praag.

De vice-kampioen van Denemarken blijft dit seizoen verrassen in de Europa League. In de 1/16de finales schakelden de Denen İstanbul Başakşehir uit, de ploeg die enkele weken geleden nog kampioen van Turkije is geworden. Kopenhagen verloor met 1-0 in Turkije maar won in eigen stadion met straffe 3-0 cijfers. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Kopenhagen dat de club tot in de kwartfinales van de Europa League kan raken.

Kan het team opnieuw voor de verrassing zorgen en verlengingen afdwingen? Zet in op ‘een gelijkspel na de reguliere speeltijd’ en win 5.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Man United 2-1 LASK

Kopenhagen 3-0 İstanbul Başakşehir

Laatste ontmoetingen:

Kopenhagen 1-0 Man United (2006)

Man United 3-0 Kopenhagen (2006)

X