Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Nederland – Verenigde Staten: wie plaatst zich als eerste team voor de kwartfinales?

Odds op: 30/11/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Nederland neemt het op tegen de Verenigde Staten.

Brazilië is torenhoog favoriet om het WK te winnen maar Nederland wordt nog steeds tot een outsider gezien. De Verenigde Staten willen opnieuw zo ver mogelijk raken.

Wedden op Nederland – Verenigde Staten. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Nederland.

Nederland pakte groepswinst

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 1.41.

De Nederlanders pakten groepswinst in Groep A maar toch zijn niet alle analisten tevreden over de prestaties. Tegen Senegal werd gewonnen dankzij twee fouten van Mendy, tegen Ecuador werd gelijkgespeeld en ook tegen de zwakste tegenstander op dit toernooi Qatar werd geen overtuigend voetbal gebracht.

Onze noorderburen pakten wel 7 op 9 en stoten zo door als groepswinnaar. Oranje wordt gezien als één van de outsiders en rekent op de revelatie van dit toernooi: PSV-speler Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller scoorde in alle drie de wedstrijden en debuteert zo op een geweldige manier.

Na het missen van het WK voetbal in 2018 wil Nederland dit jaar absoluut de hoogten van 2010 en 2014 weer oppakken. Nederland kreeg nog maar één doelpuntje binnen in de eerste drie wedstrijden. Zet daarom in op ‘Nederland wint en de VS scoort niet’ en win 2.75 keer je inzet terug.

De Verenigde Staten heeft een jong team

De odd voor een overwinning van Verenigde Staten staat op 2.65.

De Verenigde Staten wonnen met 0-1 van aartsrivalen Iran en pakken zo de tweede plaats in een groep met ook Engeland en Wales. De Noord-Amerikanen kregen in de drie wedstrijden slechts één doelpuntje binnen (tegen Wales) maar scoorde zelf ook maar twee keer. De Amerikanen bouwen dus op een stevige organisatie op dit toernooi.

Tegen Nederland kunnen we dus hetzelfde tactische plan verwachten. Bovendien is het ook zo dat Oranje aanvallend niet erg geïnspireerd is en een gesloten wedstrijd dus heel goed mogelijk is. Wed op een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten en ontvang 1.58 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X