Genk - Olympiakos, voetbalweddenschappen
Genk - Olympiakos, voetbalweddenschappen

Genk – Olympiakos: kan Genk thuis wel winnen van de Griekse recordkampioen?

Odds op: 08/08/2023

De terugwedstrijd van derde voorronde van de UEFA Europa League. Olympiakos Piraeus gaat op bezoek bij KRC Genk.

In de aanloop naar de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League, nemen KRC Genk en Olympiakos het opnieuw tegen elkaar op. De heenwedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Olympiakos, waardoor Genk nu in eigen huis alles op alles moet zetten om de achterstand om te buigen en een plaats in de play-offs van het toernooi te verzekeren.

Wedden op Genk – Olympiakos. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Genkenaars.

Genk wil naar de groepsfase van de Europa League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.78.

De eerste ontmoeting met Olympiakos was voor KRC Genk een teleurstellende start van hun Europa League-campagne. Een vroege en vermijdbare tegengoal zette de toon voor de wedstrijd, maar de ploeg van coach Wouter Vrancken toonde veerkracht en herstelde geleidelijk aan het evenwicht. Ondanks de inspanningen slaagde Genk er echter niet in om de gelijkmaker te scoren, wat resulteerde in een 1-0 nederlaag.

Met een geschiedenis van recente wisselende resultaten, heeft Genk echter bewezen dat ze kunnen concurreren op Europees niveau. De jonge spelersgroep is vastberaden om hun kwaliteiten te tonen en een sterke prestatie neer te zetten in de eigen Cegeka Arena. Het team zal op zoek gaan naar een evenwicht tussen efficiënte verdediging en doelgerichte aanvallen om de benodigde doelpunten te realiseren.

Genk is favoriet in eigen stadion. Zet daarom in op ‘Genk / Genk’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Wedden op de UEFA Europa League doe je bij bwin

Olympiakos is de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

Olympiakos heeft in de heenwedstrijd laten zien dat ze op cruciale momenten kunnen presteren. Met een vroege voorsprong vanuit een doelpunt van aanvoerder Fortounis na slechts 22 seconden spelen, hebben ze een solide basis gelegd voor de return. De Griekse ploeg staat bekend om hun vastberadenheid en sterke organisatie, en ze zullen ongetwijfeld proberen hun voorsprong te verdedigen en mogelijk zelfs uit te breiden.

Olympiakos zal vertrouwen putten uit hun thuisoverwinning en zal naar verwachting geconcentreerd en tactisch spelen in hun benadering van de terugwedstrijd. Ze zullen proberen om hun verdedigende linies strak te houden en te profiteren van eventuele tegenaanvallen om Genk op de achtervoet te zetten.

Kan Olympiakos iets pakken in Limburg? Zet in op ‘X of Olympiakos’ en win 1.98 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De terugwedstrijd tussen KRC Genk en Olympiakos belooft een intense strijd te worden, waarin beide teams vastberaden zullen zijn om hun doelen te bereiken. Genk zal de druk voelen om een vroege tegengoal te vermijden en zal zich richten op het creëren van gevaarlijke kansen in de aanval. Ze zullen worden aangemoedigd door hun coach Vrancken, die gelooft dat ze de achterstand kunnen omkeren.

Olympiakos zal echter niet van plan zijn om hun voorsprong gemakkelijk op te geven en zal streven naar een solide verdedigende prestatie om hun plaats in de groepsfase veilig te stellen. Het belooft een spannende en tactische wedstrijd te worden, waarbij beide teams op zoek zullen gaan naar hun momenten om de overhand te krijgen.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X