Marseille vs. Auxerre, Ligue 1, voetbalweddenschap
Marseille vs. Auxerre, Ligue 1, voetbalweddenschap

Marseille – Auxerre: een botsing van uitersten in de Ligue 1

Odds op: 26/04/2023

De 33e speeldag in de Ligue 1. Marseille neemt het thuis op tegen Auxerre.

In de laatste 5 confrontaties tussen de twee teams won Olympique Marseille er 3, terwijl Auxerre ook Marseille ook twee keer kon kloppen (het was echter in 2011). In hun laatste ontmoeting dit seizoen won OM met 2-0 van Auxerre.

Wedden op Marseille – Auxerre. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Olympique Marseille wil de 2e plaats behouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.30.

L’OM won twee keer op rij nadat het team hiervoor twee keer op rij gelijkspeelde. PSG staat los op kop in de Ligue 1, maar Marseille wil er alles aan doen om de tweede plaats te kunnen pakken. In hun laatste wedstrijd versloegen ze Olympique Lyonnais met 2-1 in de Olympiques-clash, dankzij doelpunten van Under en Gusto (owngoal), waardoor ze op de tweede plaats blijven staan.

Marseille is alvast in vorm en wil een derde overwinning op rij boeken om zo Champions League-voetbal te kunnen afdwingen volgend seizoen. Thuis tegen een degradatiekandidaat moet het team de volle buit kunnen pakken.

Onze voorspelling voor deze wedstrijd is een overwinning voor Olympique Marseille met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. De quotering voor deze weddenschap is 1.85.

Auxerre vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.00.

Auxerre heeft een reeks van 3 overwinningen en 1 gelijkspel neergezet in zijn laatste 4 competitiewedstrijden. In hun laatste wedstrijd speelden ze tegen Lille met 1-1 gelijk, dankzij een doelpunt van Niang vanaf de penaltystip. Het team wist zo uit de rode zone te komen en heeft nu in een goede uitgangspositie om dat ook vast te houden.

Op het veld van Marseille zal Auxerre proberen een prestatie neer te zetten om zo vlug mogelijk zeker te zijn van het behoud. De Auxerrois zullen verdedigend solide moeten zijn en aanvallend opportunistisch om punten te kunnen pakken tegen L’OM.

Onze voorspelling voor deze wedstrijd is een gelijkspel met minder dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. De quotering voor deze weddenschap is 6.50.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X