liverpool paris saint-germain
liverpool paris saint-germain

PSG – Liverpool : een cruciale wedstrijd voor beide teams

Odds op: 26/11/2018

Stadion: Parc des Princes

Datum en uur: 28/11/2018, 21:00

TV: Proximus TV

Het is één van de belangrijkste matchen van deze vijfde speeldag van de Champions League. De beste Franse club neemt het in eigen stadion op tegen Liverpool. De teams zitten in groep C, waar er slechts twee puntjes verschil zijn tussen de 1ste en de 4de in de ranking. Liverpool staat momenteel eerste met 6 punten. Napoli telt er evenveel. PSG is derde met één puntje minder en Rode Ster Belgrado zit een trapje lager (4 punten).

De odd van PSG-Liverpool is ten voordele van de Franse ploeg.

Wed op PSG, de favoriet

De odd voor een overwinning van Paris Saint-Germain staat op 2,10.

PSG telt slechts één overwinning in vier wedstrijden. Tegen de zwakste ploeg van de groep (Belgrado) lukte het om thuis de drie punten te pakken (6-1). In Liverpool verloor PSG met 3-2, en tegen Napoli (heen- en terug) werd het telkens gelijkspel. De nederlaag tegen Liverpool is nochtans de enige sinds juli! In de Ligue 1 doet de club van Neymar het dus zeer goed. In de Champions League moet het beter, want de ploeg is van plan om een beter resultaat te behalen dan verleden jaar (achtste finale).

Als Parijs niet wint, zal de club zijn lot niet meer in eigen handen hebben. Wed op PSG leidt aan de rust en wint de match aan 3,30.

Voorspel een overwinning van Liverpool

De odd voor een overwinning van Liverpool staat op 3,20.

Thuis won Liverpool zijn twee Champions League matchen (tegen PSG en Belgrado). Op verplaatsing verloor het team zijn twee wedstrijden (1-0 tegen Napoli en 2-0 tegen Belgrado). Dit betekent dus dat Liverpool dit jaar voorlopig nooit scoorde op verplaatsing. In de Premier League behaalt de ploeg van Jurgen Klopp goede resultaten: ze staan er momenteel op een mooie tweede plaats achter Man City.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Liverpool of een draw aan 1,72.

Overzicht van de uitslagen


Laatste uitslagen
:

PSG 1-0 Toulouse

Watford 0-3 Liverpool

Laatste ontmoetingen :

Liverpool 3-2 PSG

Toon andere wedopties

X