PFC Ludogorets - Inter Milan
PFC Ludogorets - Inter Milan

Inter Milaan – Ludogorets Razgrad: Inter staat met een been in de 1/8ste finales

Odds op: 24/02/2020

Stadion: San Siro

Datum en uur: 27/02/2020 – 20:00

TV: Proximus TV

De terugronde van de 1/16de finales van de Europa League. Inter Milaan neemt het thuis op tegen Ludogorets Razgrad.

Wed op Inter Milaan – Ludogorets Razgrad. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Inter.

Zet in op Inter, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.28.

Inter raakte vorig seizoen tot in de 1/16de finales van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt.

Dit seizoen speelde Internazionale Champions League-voetbal. Lukaku en ploegmaats werden derde in Groep F, achter Barcelona en Dortmund en vóór Slavia Praag. De Italianen zijn één van de favorieten voor eindwinst en moeten makkelijk kunnen winnen van Ludogorets.

Inter had het niet makkelijk op het veld van Ludogorets en kon pas op voorsprong komen in minuut 71. In de toegevoegde tijd maakte Rode Duivel Romelu Lukaku er 0-2 van, waardoor Inter met een been in de 1/8ste finales staat.

Een makkelijke thuisoverinning voor Inter? Zet in op ‘Inter staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Wed op Ludogorets Razgrad, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.00.

Ludogorets Razgrad speelde vorig seizoen ook Europa League-voetbal. Het team werd toen vierde in een groep met Leverkusen, Zürich en AEK. De eerste keer dat Ludogorets Europees voetbal speelde dateert van 2012.

Dit seizoen werd de club tweede in Groep H, achter Espanyol en vóór Ferencváros en CSKA Moskou. Het team pakte 8 op 15. Het won 2 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 2 wedstrijden.

Door de 0-2 nederlaag heeft Ludogorets Razgrad een mirakel nodig om zich nog te kunnen plaatsen voor de volgende ronde. De Bulgaren moeten minstens 2 keer scoren en zullen daarom volop voor de aanval moeten kiezen.

Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ludogrets 0-2 Inter

Laatste ontmoetingen:

Ludogrets 0-2 Inter

X