Getafe - Alavés (La Liga)
Getafe - Alavés (La Liga)

PSV – FC Basel: Kan PSV het in de terugronde afmaken?

Odds op: 30/07/2019

Stadion: St. Jakob

Datum en uur: 30/07/2019 – 20:00

De terugwedstrijd van de tweede voorronde van de Champions League, PSV Eindhoven gaat op bezoek bij FC Basel. De heenwedstrijd werd met 3-2 gewonnen door PSV.

Wed op FC Basel – PSV. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Kies voor een FC Basel, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

FC Basel werd vorig seizoen voor de tweede keer op rij vice-kampioen in Zwitserland nadat het maar liefst acht keer op rij de landstitel had gewonnen. De Young Boys werden voor de 13de keer landskampioen van Zwitserland.

FC Basel mag daarom de voorrondes van de Champions League spelen. De Zwiters dwongen in de heenronde een goede uitgangspositie af, het team verloor maar kon wel 2 uitdoelpunten maken. Als Basel thuis één keer kan scoren en geen doelpunten binnenkrijgt dan is de kwalificatie binnen.

Zet op in op ‘FC Basel wint en PSV scoort niet’. Deze odd staat op 5.00.

Wed op PSV, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.60.

PSV streed tot op de laatste speeldag voor de landstitel in Nederland maar moest uiteindelijk toch de duimen leggen voor een superieur Ajax. Zelfs de Nederlandse kampioen heeft geen rechtstreeks Champions Leauge-ticket, ook PSV moet dus al in voorrondes aan de bak.

PSV is nog steeds favoriet om zich te kwalificeren maar heeft het zichzelf wel moeilijk gemaakt door thuis 2 doelpunten te slikken. PSV zal zelf dus volop voor de aanval moeten kiezen want als FC Basel tot scoren kan komen, dan zijn de Nederlanders uitgeschakeld.

Zet in op ‘PSV wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

PSV 3-2 Basel

Ajax 2-0 PSV

Laatste ontmoetingen:

PSV 3-2 Basel (heenronde)

Basel 3-2 PSV (Vriendschappelijk, 2015)

Toon andere wedopties

X