Manchester City vs. Leipzig, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
Manchester City vs. Leipzig, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Manchester City – Leipzig: the Cityzens pakten 12 op 12

Odds op: 25/11/2023

De groepsfase van de Champions League. Man City neemt het thuis op tegen Leipzig.

Een krachtmeting tekent zich af aan de horizon nu de groepsfase van de Champions League bijna tot een einde komt. Manchester City, momenteel onbetwiste leider in zijn groep, ontvangt Leipzig voor de vijfde speeldag. Met een reeks indrukwekkende overwinningen lijken de Cityzens, onder leiding van Pep Guardiola, onstuitbaar. Terwijl hun Duitse tegenstanders van plan zijn om voor een verrassing te zorgen en de gevestigde hiërarchie te verstoren.

In hun eerdere ontmoetingen heeft Manchester City zich dominant getoond, met name door een overweldigende 7-0 overwinning van afgelopen maart. Deze trend lijkt door te gaan, gezien de laatste wedstrijd waarin de Cityzens met 3-1 zegevierden tegen Leipzig. Dit roept de vraag op of de mannen van Marco Rose deze trend kunnen keren in deze fase van de competitie.

Wedden op Manchester City – Leipzig. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Man City wil de Champions League opnieuw winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.34.

Hoewel het team de afwezigheid van sleutelspelers zoals John Stones en Kevin De Bruyne zal moeten opvangen, heeft Manchester City met een geduchte aanvalslinie, aangevoerd door Erling Haaland, Julian Alvarez en Phil Foden, die allemaal hebben uitgeblonken tijdens deze Europese campagne. Op zaterdag raakten Jeremy Doku en co niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Liverpool, waardoor Arsenal nu alleen aan de leiding staat in de Premier League.

Gebaseerd op deze wedstrijd en het aanvallende potentieel van Manchester City, zou een interessante weddenschap kunnen zijn om te gokken op een score met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. Gezien het gemiddelde aantal doelpunten van het team in de Champions League. Deze quotering staat op 1.46.

Leipzig is al gekwalificeerd voor de knock-outfase

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.00.

Na een 2-1 nederlaag op het veld van Wolfsburg in de Bundesliga wil Leipzig op het Europese toneel beter doen. Met spelers als Xavi Simons en Benjamin Sesko die naam willen maken op het grote podium, heeft het team de jeugdigheid en energie om de verdediging van City proberen te ontregelen.

Het doel voor Leipzig is om te bewijzen dat ze iets kunnen pakken tegen de Europese grootmachten en te vechten voor elke kans in wat een episch duel belooft te worden.

Gebaseerd op hun recente prestaties, zou een mogelijke weddenschap voor Leipzig kunnen mikken op een verrassing, zoals een gelijkspel of een kleine overwinning. Dit zou hoge quoteringen opleveren gezien hun outsiderstatus. De recente geschiedenis tussen deze twee teams suggereert een dominantie van Manchester City, maar voetbal is van nature onvoorspelbaar. De statistieken tonen aan dat beide teams graag aanvallend spelen, wat zou kunnen leiden tot een regen van doelpunten onder de hemel van Manchester. Wed daarom op een wedstrijd met meer dan 3.5 doelpunten om te profiteren van een quotering van 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X