AC Milan - Napoli (Serie A)
AC Milan - Napoli (Serie A)

Real Madrid – Arsenal: wint Arsenal de International Champions Cup 2019?

Odds op: 22/07/2019

Stadion: FedExField

Datum en uur: 24/07/2019 – 01:00

De zevende editie van de International Champions Cup 2019. Arsenal neemt het op tegen Real Madrid. Arsenal staat alleen aan de leiding met 6 punten en Real Madrid staat gedeeld laatste met 0 punten.

Wed op Real Madrid – Arsenal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Wed op Real Madrid, de favoriet

De odd voor een overwinning van Real staat op 1.95.

Real Madrid heeft deze zomer enkele topspelers aangetrokken om zo beter te doen dan vorig seizoen. Naast Rode Duivel Eden Hazard kwamen ook Jovic, Militão, Mendy en Rodrygo ‎Los Blancos deze zomer versterken. Real werd in de competitie pas derde en werd in de Champions League uitgeschakeld door Ajax in de 1/16de finale. Real Madrid is het aan zijn status verplicht om dit seizoen een stuk beter te gaan doen.

Real verloor zijn eerste wedstrijd op de ICC van Bayern met 3-1. Rode Duivel Eden Hazard was één van de lichtpuntjes in het team van Zinedine Zidane maar ook hij kon de nederlaag niet afwenden.

Kan Real Madrid tegen Arsenal zijn eerste 3-punter pakken? Zet in op ‘Real Madrid wint en Arsenal scoort niet’. Deze odd staat op 4.20.

Zet in op de outsider, Arsenal

De odd voor een overwinning van de Arsenal staat op 3.25.

Arsenal mistte op een haar na de kwalificatie voor de Champions League vorig seizoen. In de competitie eindigde het team op een vijfde stek, met één puntje minder dan Tottenham. Daarnaast werd de Europa League-finale verloren van Chelsea. Arsenal moet dit seizoen daarom genoegen nemen met Europa League-voetbal.

Ter voorbereiding van het seizoen wordt al sinds enkele jaren de International Champions Cup georganiseerd tijdens de zomer. Arsenal doet het uitstekend tijdens deze editie van de ICC, de Gunners wonnen van Bayern (2-1) en Fiorentina (3-0) en staan zo alleen aan de leiding.

Als Arsenal ook de wedstrijd tegen Real Madrid kan winnen, dan wint het team de International Champions Cup 2019.

Zet in op ‘Arsenal wint en beide teams scoren’, deze odd staat op 4.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bayern 3-1 Real Madrid

Arsenal 3-0 Fiorentina

Laatste ontmoetingen:

Arsenal 1-0 Real Madrid (Emirates Cup 2008)

Arsenal 0-0 Real Madrid (Europa League, 2006)

Real Madrid 1-0 Arsenal (Europa League, 2006)

Toon andere wedopties

X