Champions League finale
Champions League finale

KRC Genk – Salzburg: de laatste kans voor de Genkenaars

Odds op: 22/11/2019

Stadion: Cristal Arena

Datum en uur: 27/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep E in de Champions League. Genk neemt het thuis op tegen Salzburg.

Wed op KRC Genk – Salzburg. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Salzburg.

Zet in op Genk, Belgisch kampioen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.60.

Genk speelde een fantastisch seizoen in 2018/19. De Limburgers werden kampioen met 2 punten meer dan Club Brugge en waren zo rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De laatste keer dat Genk Champions League-voetbal mocht spelen dateerde van 2011/12. Het team werd toen vierde in een groep met Leverkussen, Chelsea en Valencia.

De heenwedstrijd in Oostenrijk werd een echte afstraffing voor Genk, Salzburg won de wedstrijd met 6-2. De Smurfen hebben nog een waterkansje om derde te worden, maar dan moeten ze thuis wel kunnen winnen van Salzburg.

Kan Genk wraak nemen voor de 6-2 in de heenwedstrijd? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Salzburg’ en win 10.50 keer jouw inzet terug.

Wed op Salzburg, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.65.

Salzburg deed het geweldig vorig seizoen. Het team pakte 52 punten en werd voor de zesde keer op rij kampioen van Oostenrijk. In de Europa League raakten de Oostenrijkers tot in de 1/16de finale, waar ze door Napoli werden uitgeschakeld. In de 1/32ste finale schakelde Salzburg Club Brugge uit.

Salzburg heeft voorlopig 4 punten, 4 minder dan Napoli en 5 minder dan Liverpool. De derde plaats lijkt daarom het hoogst haalbare te zijn voor de Oostenrijkers. Als het team ook in Limburg kan winnen is het zeker van Europa League-voetbal na de winter.

Wordt de wedstrijd opnieuw een doelpuntenfestijn? Zet in op ‘Salzburg wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Genk 0-2 Gent

Wolfsberg 0-3 Salzburg

Laatste ontmoetingen:

Salzburg 6-2 Genk

Toon andere wedopties

X