River Plate – Boca Juniors: beide teams hebben 7 punten

Odds op: 30/12/2021

Stadion: Bombonera

Datum en uur: 03/01/2021 – 01:30

De vierde speeldag in de Copa Diego Armando Maradona. River Plate neemt het thuis op tegen Boca Juniors.

Wed op Boca Juniors – River Plate. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Boca Juniors won met 3-0 van Huracán

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

De Boca Juniors wonnen op de vorige speeldag van de eerste editie van de Copa Diego Armando Maradona met 3-0 cijfers van Huracán. Ramon Abila maakte twee doelpunten in de eerste helft en Augustin Obando zette in minuut 90 de 3-0 eindstand op het scorebord. Thuis tegen River Plate zijn de Xeneizes favoriet.

Springt Boca Juniors over River Plate naar de eerste plaats? Zet in op ‘Boca Juniors/ Boca Juniors’ en win 3.20 keer je inzet terug.

River Plate won met 2-1 van Arsenal Sarandi

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Ook River Plate boekte op maandag zijn tweede overwinning van het seizoen door thuis met 2-1 te gaan winnen van Arsenal Sarandi. Los miljonairs pakten vroeg in de tweede helft een dubbele voorsprong via Fernandez en Suarez. Candia maakte in minuut 84 nog de aansluitingstreffer voor Arsenal Sarandi, maar River Plate pakte de volle buit thuis.

Kan River Plate minstens op gelijke hoogte blijven van Boca? Zet in op ‘X of River Plate’ en win 1.75 keer je inzet terug.