Antwerp - Anderlecht: mag paars-wit nog dromen van de landstitel?
Antwerp - Anderlecht: mag paars-wit nog dromen van de landstitel?

Antwerp – Anderlecht: mag paars-wit nog dromen van de landstitel?

Odds op: 21 mei

De tiende en laatste speeldag van de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League. Antwerp neemt het thuis op tegen Anderlecht.

De spanning stijgt in de Jupiler Pro League nu we aankomen bij de laatste speeldag van de play-offs. Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht staan tegenover elkaar in wat belooft een beslissende wedstrijd te worden. Beide teams hebben een seizoen vol ups en downs achter de rug en zullen alles op alles zetten om deze laatste wedstrijd winnend af te sluiten.

Wedden op Antwerp – Anderlecht. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Antwerp heeft niets meer te winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Royal Antwerp FC staat voor een zware uitdaging. Ondanks een seizoen vol hoop en belofte, zitten de “Great Old” momenteel in een moeilijke periode. Met een verliesreeks van vijf wedstrijden op rij, waarvan vier thuis, lijkt de ploeg van coach Mark van Bommel hun vorm te hebben verloren op een cruciaal moment. Bovendien hebben ze in hun laatste vier thuiswedstrijden twee keer niet weten te scoren, wat de druk nog verder opvoert.

Een lichtpuntje voor Antwerp is Vincent Janssen, de topscorer van de club met 11 doelpunten dit seizoen. Zijn vorm zal beslissend zijn voor de aanval van Antwerp, vooral gezien hun recente scoringsproblemen. Het is echter nog niet zeker of de Nederlander aan de afspraak zal komen te staan.

Statistieken laten zien dat Antwerp vaak sterk begint, met een winstpercentage van 37% in de eerste helft van hun wedstrijden. Echter, hun defensieve kwetsbaarheden komen duidelijk naar voren, aangezien ze in hun laatste vijf wedstrijden steeds minstens één doelpunt hebben geïncasseerd.

Kan Antwerp iets pakken thuis tegen RSCA? Zet in op ‘Antwerp of X’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Anderlecht kan nog kampioen worden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

RSC Anderlecht komt met een betere recente vorm naar deze wedstrijd, ondanks hun verlies in de laatste match. Met slechts één verlies in hun laatste vijf ontmoetingen tegen Antwerp en een beter algemeen seizoensrecord in de Pro League, zullen de Brusselaars vol vertrouwen afreizen naar het Bosuilstadion. Anderlecht heeft bewezen dat ze een veerkrachtige ploeg zijn, die vaak hun sterkste spel laat zien in de laatste kwartier van de eerste helft, waarin ze 27% van hun doelpunten scoren.

Anders Dreyer, die met 18 doelpunten de topscorer van het team is, zal wederom een belangrijke rol spelen. Zijn aanvallende flair en doelgerichtheid maken hem een constante dreiging voor elke verdediging.

Beide teams zullen hun laatste wedstrijd willen afsluiten met een overwinning, niet alleen voor de punten, maar ook voor de moraal en het vertrouwen naar de toekomst. Anderlecht kan de landstitel nog pakken, maar moet dan hopen op een nederlaag van Club Brugge en puntenverlies van Union.

Kan Anderlecht overtuigend winnen? Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X