Charleroi - Antwerp, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Charleroi - Antwerp, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Charleroi – Antwerp: The Great Old wil opklimmen in het klassement

Odds op: 18/10/2023

De 11e speeldag van de Jupiler Pro League. Royal Antwerp neemt het thuis op tegen Charleroi.

De Jupiler Pro League nadert de 11e speeldag, en één van de meest opwindende wedstrijden op het programma is Charleroi tegen Antwerp. Na recente overwinningen zijn beide teams vastberaden om hun positie in de competitie te verbeteren. We kunnen ons voorbereiden op een intense strijd in het Stade du Pays de Charleroi.

Wedden op Charleroi – Antwerp. De noteringen zijn licht in het voordeel van Antwerp.

Charleroi won met 2-1 van RWDM

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.25.

Charleroi stond onlangs voor een dramatische wedstrijd tegen RWDM, waarbij doelman Koffi een cruciale fout maakte die bijna leidde tot een pijnlijke nederlaag. In de extra tijd keerden ze echter het tij met twee doelpunten en verlieten het veld met een spectaculaire overwinning. Deze wisselvalligheid typeert Charleroi’s seizoen. Maar ze zijn ongeslagen in hun thuismatches tot nu toe. De vraag blijft welke versie van Charleroi we zullen zien tegen Antwerp.

Ondanks enkele ups en downs, is Charleroi bezig met een indrukwekkende reeks van thuiswedstrijden. Met twee gelijke spelen en een recente overwinning lijken ze het terrein met vastberadenheid te verdedigen. Dragsnes heeft indruk gemaakt met zijn recente doelpunt dat de overwinning opleverde tegen RWDM. Charleroi moet echter streven naar meer consistentie en ook proberen om op verplaatsing punten te pakken.

Kan Charleroi minstens een puntje pakken? Zet in op ‘Charleroi of X’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Antwerp staat op de vierde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.15.

Antwerp, de regerend landskampioen, hervond onlangs zijn vorm met een overtuigende 4-1 overwinning op Eupen na een teleurstellend Europees optreden tegen Sjachtar Donetsk. Arthur Vermeeren, die een doelpunt en een assist op zijn naam zette, speelde een sleutelrol in de overwinning. De Great Old heeft nu de uitdaging om die positieve energie vast te houden en zich omhoog te werken in het klassement.

In de afgelopen weken heeft Antwerp een aantal moeilijke resultaten moeten verteren, maar de overwinning tegen Eupen kan een keerpunt zijn voor het team. Het was duidelijk dat Antwerp streefde naar een snelle beslissing in de wedstrijd tegen Eupen, met spelers als Vincent Janssen en Arthur Vermeeren die de leiding namen. De Great Old heeft een sterke geschiedenis tegen Eupen en is vastbesloten om die traditie voort te zetten.

Kan Antwerp opnieuw de nul houden? Zet in op ‘Antwerp wint en Charleroi scoort niet’. Deze odd staat op 3.70.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X