Anderlecht - Young Boys: RSCA won in Zwitserland met 0-1
Anderlecht - Young Boys: RSCA won in Zwitserland met 0-1

Anderlecht – Young Boys: RSCA won in Zwitserland met 0-1

Odds op: 19/08/2022

De terugwedstrijd van de play-offs van de Conference League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Young Boys.

Wedden op Anderlecht – Young Boys. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Anderlecht is favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Anderlecht schakelde in de derde voorronde van de Conference League Paide Linnameeskond uit Estland uit. In Estland werd er met 0-2 gewonnen en de wedstrijd in eigen stadion eindigde op 3-0. RSCA speelde niet geweldig maar kon zich alsnog gemakkelijk plaatsen voor de play-offs.

RSCA reisde in de heenwedstrijd af naar Zwitserland en kwam met een 0-1 bonus terug naar Brussel. De Zwitsers slaagden erin heel wat kansen te creëren maar stuitten telkens op een uitstekende Hendrik Van Crombrugge. Anderlecht kon zelf weinig kansen afdwingen maar via een doelpunt van Hannes Delcroix konden de de Brusselaars toch met een goed gevoel naar huis gaan.

Anderlecht is door deze zege favoriet om door te stoten. Toch zal Mazzu niet aan het rekenen gaan en wil hij ook in het Lotto Park de overwinning pakken. Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Young Boys moet 2 keer scoren in Brussel

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.20.

Young Boys werd vorig seizoen derde in de Zwitserse Super League en mag dit seizoen daarom aantreden in de voorrondes van de Conference League. In de tweede voorronde werd Liepāja uit Letland uitgeschakeld en in de derde voorronde waren de Zwitsers te sterk voor KuPS uit Finland. In de vier wedstrijden in de voorrondes kon Young Boys 9 doelpunten scoren en kreeg het team geen enkel doelpunt tegen.

Het eerste tegendoelpunt van deze Europese campagne kwam er in de heenwedstrijd thuis tegen Anderlecht. Door de 0-1 nederlaag moet Berner Sport Club Young Boys twee doelpunten kunnen maken in Brussel om alsnog door te stoten naar de groepsfase. Vorig seizoen slaagde het team er nog in om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De Zwitsers pakten 5 punten in een groep met Man United, Villarreal en Atalanta maar eindigden wel op de allerlaatste plaats.

Kan Young Boys alsnog doorstoten naar de groepsfase? Zet in op ‘0-2’ en win 15.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Young Boys 0-1 Anderlecht

Toon andere wedopties

X