Napoli-FC Barcelona (CL)
Chelsea-Bayern München (CL)

Rusland – Denemarken: een tweede overwinning voor de Russen?

Odds op: 18/06/2021

Stadion: Parken

Datum en uur: 21/06/2021 – 19:00

TV: Sporza

De groepsfase van het EK voetbal. Rusland neemt het in Groep B op tegen Denemarken. België staat aan de leiding met 6 punten, Rusland en Finland hebben 3 punten en Denemarken heeft nog steeds 0 punten.

Wed op Rusland – Denemarken. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Russen.

Rusland heeft 3 op 6

De odd voor een overwinning van Rusland staat op 4.75.

Rusland heeft tegen Finland zijn eerste overwinning geboekt op het Europees kampioenschap van deze zomer. Mirantsjoek maakte voor Rusland het enige doelpunt van de wedstrijd met een knappe plaatsbal en zo stond meteen de eindstand op het scorebord. Beide teams creëerden nog kansen in het vervolg van de wedstrijd maar waren niet efficiënt genoeg voor doel.

Rusland wil de tweede plaats pakken in Groep B en moet daarom minstens een puntje kunnen pakken in Denemarken. Rusland is favoriet om te winnen tegen Denemarken maar heeft waarschijnlijk meer dan één doelpuntje nodig aangezien de Russen veel doelpunten tegen krijgen.

Zet in op ‘Rusland wint en beide teams scoren’ en win 9.00.

Denemarken kon bijna stunten

De odd voor een overwinning van Denemarken staat op 1.62.

Denemarken speelde een geweldige wedstrijd tegen de Rode Duivels wat resulteerde in een 1-0 voorsprong na de eerste helft. Met Kevin De Bruyne en later ook Eden Hazard en Axel Witsel in de ploeg bij de Rode Duivels werd het echter moeilijker voor de troepen van Kasper Hjulmand en werd alsnog met 1-2 verloren.

Denemarken blijft zo achter met 0 op 6 en heeft slechts een kleine kans om zich te plaatsen voor de knock-outfase. De Denen moeten zelf winnen thuis tegen Rusland en hopen dat het één van de 4 beste derde teams wordt.

Kan Denemarken zijn eerste driepunter pakken? Zet in op ‘Denemarken to win to nil’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Winnen Rusland, België en Uruguay (Copa America)? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van Rusland, België en Uruguay’.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Finland 0-1 Rusland

Denemarken 1-2 België

Laatste ontmoetingen:

Rusland 2-0 Denemarken (2012)

UEFA EURO 2020 vorige winnaars

2016: Portugal

2012: Spanje

2008: Spanje

2004: Griekenland

2000: Frankrijk

1996: Duitsland

1992: Denemarken

Toon andere wedopties

X