Napoli - Lazio Roma (Serie A)
Napoli - Lazio Roma (Serie A)

Servië – Zwitserland: welk team grijpt de tweede plaats?

[jsEntainMatchDetails match_id=”288414″]

Odds op: 29/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Servië neemt het op tegen Zwitserland. In Groep G vinden we ook Brazilië en Kameroen terug.

Brazilië is torenhoog favoriet voor de groepswinst en de drie andere landen strijden normaal gezien om de tweede plaats. Kameroen moet winnen van Brazilië om zich te plaatsen.

Wedden op Servië – Zwitserland. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Servië.

Servië kon nog niet winnen

De odd voor een overwinning van Servië staat op 2.40.

Na een eerste nederlaag tegen Brazilië in een wedstrijd waarin de Serviërs de Braziliaanse offensieven in een groot deel van de wedstrijd wisten af te weren maar wel met 2-0 verloren, verloor het team opnieuw punten tegen Kameroen na een 3-3 gelijkspel op de tweede speeldag. De Serviërs staan op de laatste plaats met 1 puntje maar bij winst in deze wedstrijd is het team normaal gezien geplaatst.

De wedstrijd tegen Kameroen zou eigenlijk nooit mogen verloren zijn aangezien de Serviërs in de 53e minuut 3-1 op voorsprong stonden. De Kameroeners wisten echter nog twee keer te scoren en Servië heeft zo nog steeds niet kunnen winnen.

Deze wedstrijd tegen Kameroen was de 3e in 5 wedstrijden voor Servië waarin meer dan 3,5 doelpunten werden gescoord. Zet in op een wedstrijd met meer dan 3,5 doelpunten en win 3.50 keer je inzet terug.

Zwitserland heeft genoeg aan een puntje

De odd voor een overwinning van Zwitserland staat op 2.95.

Na een vrij gesloten ontmoeting tegen Kameroen waren we getuige van hetzelfde scenario tegen Brazilië tijdens een wedstrijd waarin de Nati lang dachten 1 punt te kunnen pakken tegen de grote favoriet van dit WK, maar Casemiro schonk uiteindelijk de overwinning aan zijn team in de 83ste minuut.

Zwitserland staat op de tweede plaats in deze groep maar kan nog alles verliezen op de laatste plaats. Een gelijkspel is normaal gezien voldoende voor de Zwitsers. Zet in op ‘X of Zwitserland’ en win 1.55 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288414″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288414″]

Toon andere wedopties

X