Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Sevilla – Eibar: vindt Sevilla aansluiting met de top?

Odds op: 06/02/2019

Stadion: Stadio Ramón Sánchez Pizjuán

Datum en uur: 10/02/2019 – 18:30

TV: Telenet / Proximus TV

De noteringen van Sevilla-Eibar zijn in het voordeel van Sevilla.

Wed op Sevilla, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

Sevilla stond twee maanden terug nog even aan de leiding in La Liga, maar het team is ondertussen weggezakt naar de 4e stek. Vorig seizoen eindigden Los Hispalenses nog 6e en het seizoen daarvóór pas op een 16e plaats.

Sevilla wisselt goede met slechte resultaten af, het verloor de laatste speeldag verrassend op het veld van Celta Viga (1-0) terwijl het thuis wel nog knap van Levante had gewonnen (5-0).

Sevilla lijkt thuis iets extra te kunnen brengen aangezien het op eigen veld 7 keer won, 2 keer gelijk speelde en slechts 1 keer verloor. Wed daarom op ‘Sevilla wint en Eibar scoort niet’ en win 2.90 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Eibar.

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Eibar speelt nog maar vier seizoenen in de eerste divisie en lijkt ook volgend jaar opnieuw in La Liga te mogen uitkomen. Alles op een zoekdoek in de middenmoot en Eibar kan mits winst of verlies heel wat plaatsen stijgen of zakken in de rangschikking.

Eibar pakte een 7 op 12 in de laatste vier wedstrijden en verloor alleen van leider Barcelona. Los Armeros zakken dus met vertrouwen af naar Valencia.

Eibar speelde dit seizoen al 7 keer gelijk, wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Eibar of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Celta Viga 1-0 Sevilla

Eibar 3-0 Girona

Laatste ontmoetingen:

Eibar 1-3 Sevilla

Eibar 5-1 Sevilla

Sevilla 3-0 Eibar

Sevilla 2-0 Eibar

Toon andere wedopties

X