Sheffield Wednesday - Man City: Man City is favoriet in Sheffield

Sheffield Wednesday – Man City: Man City is favoriet in Sheffield

Odds op: 01/03/2020

Stadion: Hillsborough

Datum en uur: 04/03/2020 – 19:45

De 5de ronde van de FA Cup. Sheffield Wednesday neemt het thuis op tegen Manchester City.

Wed op Sheffield Wednesday – Man City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Wed op Sheffield Wednesday, de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 13.00.

Vorig seizoen raakte Sheffield Wednesday tot in de vierde ronde. Het team werd toen uitgeschakeld door Chelsea. Sheffield Wednesday won de FA Cup al 3 keer, de laatste overwinning dateert wel al van 1935!

In de vorige ronde schakelden The Owls QPR uit. Het team won met 1-2 op Loftus Road. QPR scoorde nog in de 94ste minuut, maar Sheffield Wednesday won de wedstrijd en speelt dus de 5de ronde.

Kan QPR verlengingen afdwingen tegen Man City? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 6.75 keer je inzet terug.

Zet in op Manchester City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.18.

Man City won de finale van de FA cup vorig seizoen met 6-0 van Watford. In totaal wonnen de Sky Blues de beker al 6 keer.

Kevin De Bruyne en zijn ploegmaats wonnen in de vorige ronde met 4-0 tegen Fulham. De Citizens kwamen al na 9 minuten op voorsprong. Gabriel Jesus maakte in de tweede helft de 3-0 en 4-0 waardoor City een makkelijke uitoverwinning boekte.

Kan Man City doorstoten naar de volgende ronde? Zet in op ‘Man City stoot door’ en win 1.06 keer je inzet terug.