Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Borussia Dortmund – Slavia Praag: Dortmund moet thuis winnen van de Tsjechen

Odds op: 01/12/2019

Stadion: Sinobo

Datum en uur: 10/12/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De zesde en laatste speeldag in Groep C van de Champions League. Borussia Dortmund neemt het thuis op tegen Slavia Praag.

Wed op Borussia Dortmund – Slavia Praag. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Dortmund.

Zet in op Dortmund, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.26.

Vorig seizoen werd Dortmund tweede in de stand in de Bundesliga en in de Champions League raakten Die Borussen tot in de 1/16de finales. Het team werd er uitgeschakeld door latere finalist Tottenham.

Dortmund staat op deze editie van het kampioenenbal op de derde plaats maar heeft toch nog een grote kans om door te stoten. De Duitsers hebben evenveel punten als Inter, maar de Italianen moeten nog tegen leider Barcelona spelen.

Dortmund doet er alvast goed aan ook zelf te winnen van de Tsjechen. Zet in op ‘Dortmund staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.75.

Wed op Slavia Praag, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Slavia Praag speelde vorig seizoen Europa League-voetbal en deed het toen uitstekend. Het team raakte tot in de kwartfinales, waar het werd uitgeschakeld door de latere winnaar: Chelsea.

Slavia staat momenteel op de laatste plaats in Groep C en heeft niets meer te winnen in Europa. De Tsjechen konden wel twee keer stunten met draws op het veld van Inter (1-1) en op het veld van Barça (0-0).

Kan Slavia ook stunten op het veld van Dortmund? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Slavia Praag of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Hertha 1-2 Dortmund

Slavia 1-3 Inter

Laatste ontmoetingen:

Slavia 0-2 Dortmund

Toon andere wedopties

X