Formule 1 stand
Formule 1 stand

Sporting Lissabon – Belenenses: duel tussen twee ploegen van de Portugese hoofdstad

Odds op: 30/12/18

Stadion: Jose Alvalade

Datum en uur: 03/01/19 – 19:00

TV: /

Vijftiende speeldag in de Portugese Liga NOS. FC Porto staat op kop met 36 punten. Benfica telt 4 puntjes minder. Sporting Lissabon komt vlak achter Benfica te staan en behaalde tot nu toe 31 punten. We vinden Belenenses op de zesde plaats terug. De derde ploeg van de stad Lissabon telt 22 punten.

De noteringen van Sporting Lissabon-Belenenses zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.

Wed op Sporting Lissabon, de favoriet

De odd voor een overwinning van Sporting Lissabon staat op 1.25.

Sporting Lissabon is vrij goed bezig in de Portugese eerste klasse. Als we enkel naar de thuismatchen kijken is Sporting de enige ploeg die thuis al zijn wedstrijden heeft gewonnen (21 punten op 21). De ploeg scoorde daarbij 19 doelpunten en kreeg er slechts 5 tegen.

Het overzicht van al de uitslagen in de onderlinge duels tussen beide ploegen is ook vanzelfsprekend. Sinds 2003 werden er 31 wedstrijden gespeeld. Daarvan werden er maar liefst twintig door Sporting Lissabon gewonnen. Zeven keer werd het gelijk en vier keer versloeg Belenenses de andere ploeg van de stad. Wed op ‘Sporting Lissabon wint en beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.95.

Voorspel een overwinning van Belenenses

De odd voor een overwinning van Belenenses staat op 10.00.

Men kan niet zeggen dat Belenenses al zijn wedstrijden won, zeker niet. De club won slechts twee van zijn laatste 10 wedstrijden. Wat wel opvallend is, is dat Belenenses de enige ploeg is die op verplaatsing nog steeds ongeslagen is! Ze wonnen er twee wedstrijden en speelden vijf keer gelijk. In dit specifiek klassement vinden we Belenenses dus boven Sporting Lissabon terug in de stand.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Belenenses of een draw. Op deze manier kun je 3.90 keer jouw inzet terugverdienen.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Vitoria Guimaraes 1-0 Sporting

Belenenses 5-2 Aves

Laatste ontmoetingen :

Belenenses 3-4 Sporting

Belenenses 1-1 Sporting

Sporting 1-0 Belenenses

Sporting 1-1 Belenenses

Toon andere wedopties

X