Standard - Racing Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Standard - Racing Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Standard – Genk: kan Standard zich herpakken na de 6-0 nederlaag op Antwerp?

Odds op: 20/11/2023

De 15e speeldag van de Jupiler Pro League. Standard Luik neemt het thuis op tegen Racing Genk.

Na een vernederende 6-0 nederlaag tegen Antwerp staat Standard Luik voor een uitdagende confrontatie met KRC Genk op de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League. Carl Hoefkens sprak van een “absolute non-match” na de wedstrijd en wil dat zijn team zich herpakt. Aan de andere kant komt KRC Genk met vertrouwen na een 3-1 overwinning op OH Leuven, waar Bryan Heynen opnieuw schitterde. De vraag is of Standard zich kan herpakken en of Genk eindelijk consistentie kan vinden.

Wedden op Standard Luik – KRC Genk. De noteringen zijn in het voordeel van de Genkenaars.

Standard verloor met 6-0 van Antwerp

De odd voor een overwinning van Standard staat op 3.30.

Na een ontluisterende 6-0 nederlaag tegen Antwerp is Standard Luik op zoek naar antwoorden. De Rouches misten intensiteit en eigenwaarde, en coach Hoefkens staat voor de uitdaging zijn ploeg te herstellen. Tegen Antwerp was er geen weerstand, en de slordigheden stapelden zich op. Met 0 expected goals na 45 minuten was het een totale wanprestatie. De interlandbreak heeft Standard wel de kans gegeven om zich even te bezinnen en een strategie te vinden om uit deze put te raken.

Kan Standard iets pakken thuis tegen KRC Genk? Zet in op ‘Standard of X’ en win 1.77 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Genk speelt een wisselvallig seizoen

De odd voor een overwinning van Genk staat op 2.00.

KRC Genk komt met hernieuwd vertrouwen na een 3-1 overwinning op OH Leuven. Bryan Heynen, ondanks een bijna gemiste strafschop (die in de rebound wel binnenging), was opnieuw cruciaal met twee doelpunten, en Daniel Muñoz scoorde zijn vijfde goal van het seizoen. Genk domineerde de wedstrijd en behaalde een logische overwinning, hoewel het de kansen niet altijd benutte. Coach Wouter Vrancken benadrukte het gevaar van het niet afmaken van kansen, maar was tevreden met de reactie van zijn team na het Europese puntenverlies. Met een sprong naar de vierde plaats in het vooruitzicht wil Genk zijn goede vorm voortzetten tegen Standard.

Kan KRC Genk nog eens de nul houden? Zet in op ‘KRC Genk wint en Standard scoort niet’. Deze odd staat op 3.80.

Wat te verwachten?

De ontmoeting tussen Standard Luik en KRC Genk belooft een interessante clash te worden. Standard moet zich herpakken na de vernedering tegen Antwerp en zal gebrand zijn op eerherstel voor hun eigen supporters. Aan de andere kant komt Genk met zelfvertrouwen, maar moet het oppassen voor nonchalance. De sleutel voor Standard ligt in het terugvinden van intensiteit en eigenwaarde, terwijl Genk moet blijven profiteren van Bryan Heynen’s vorm. Een onvoorspelbare strijd tussen een gekwetst Standard en een opgepept Genk wacht, waarbij beide teams hun eigen doelen nastreven in de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X