Standard Luik vs. Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Standard Luik vs. Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Westerlo – Standard Luik: de Rouches moeten winnen en hopen op een misstap van Gent

Odds op: 16/05/2023

De vierde speeldag van de Europe play-offs in de Jupiler Pro League. Standard Luik gaat op bezoek bij Westerlo.

Wedden op Westerlo – Standard Luik. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Westerlo hinkt achterop

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.37.

Op dit moment is de vorm van KVC Westerlo behoorlijk verontrustend met een reeks van twee nederlagen en een gelijkspel in hun laatste drie competitiewedstrijden. In hun eerste wedstrijd in de Play-offs verloor Westerlo met 3-1 van AA Gent. Het team was nochtans goed begonnen door de score te openen en met een voorsprong van een doelpunt de kleedkamer in te gaan, maar de tweede helft liep mis. Daarna leed Westerlo een tweede nederlaag tegen Cercle Brugge. Ondanks een interessante aanvallende prestatie vertoonde de verdediging zwaktes. Nene Dorgeles maakte een hattrick, maar helaas was dat niet genoeg, aangezien het team uiteindelijk met 5-3 verloor.

In hun laatste confrontatie in de Europe Play-offs van de Jupiler Pro League stonden KVC Westerlo en Standard Luik tegenover elkaar in een opwindende wedstrijd die eindigde in een 2-2 gelijkspel, terwijl Westerlo tot de 91e minuut met 2 doelpunten achterstond! De doelpunten van Westerlo werden gescoord door Edisson Jordanov en Thomas Van den Keybus, terwijl Philip Zinckernagel en Renaud Emond het net vonden voor Standard Luik. De wedstrijd was intens en de twee teams vochten hard tegen elkaar, wat een mooie competitieve geest toonde.

Onze voorspelling voor deze wedstrijd is dat KVC Westerlo minstens één doelpunt zal scoren. Hun aanval heeft in de laatste wedstrijden goede dingen laten zien en ze zullen er alles aan doen om voor hun publiek te schitteren. De quotering voor deze weddenschap is 1.21.

Standard zal geen Europees voetbal spelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

De recente vorm van Standard Luik is beter dan die van Westerlo, met een overwinning, een gelijkspel en een nederlaag in hun laatste drie wedstrijden. Echter heeft het gelijkspel van 2-2 in hun laatste confrontatie tegen KVC Westerlo hun hoop op Europees voetbal voor volgend seizoen bemoeilijkt. Met dit resultaat bevindt Standard zich nu op 7 punten achterstand van La Gantoise, die momenteel de eerste plaats inneemt, en er zijn nog maar 3 wedstrijden meer te spelen. De spelers van Luik zullen deze wedstrijd serieus en vastberaden moeten benaderen om te proberen de drie punten te behalen en te hopen op een misstap van AA Gent, hoewel hun kansen op kwalificatie voor Europa heel klein geworden zijn.

Onze tweede voorspelling voor deze wedstrijd is opnieuw een gelijkspel. Beide teams hebben vrijwel niets meer om voor te spelen, en Westerlo kan gevaarlijk zijn in eigen huis. De quotering voor deze weddenschap is 3.60.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X