Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)
Vitoria Guimarães - Standard Luik: kan Standard de tweede plaats behouden?

Vitoria Guimarães – Standard Luik: kan Standard de tweede plaats behouden?

Odds op: 25/11/2019

Stadion: Estádio D. Afonso Henriques

Datum en uur: 28/11/2019 – 20:00

TV: Sporza

De vijfde speeldag in Groep F in de Europa League. Vitoria Guimarães neemt het thuis op tegen Standard Luik.

Wed op Vitoria Guimarães – Standard Luik. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Zet in op Vitoria Guimarães, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Vitoria Guimarães speelde een degelijk seizoen in 2018/19. Het team pakte 52 punten, goed voor een vijfde plaats en Europa League-voetbal. Ook in 2017/18 was Guimarães erbij in de Europa League. Het team werd toen vierde in een groep met Salzburg, Marseille en Konyapsor.

De Portugezen slaagden er in hun geschiedenis nog nooit in om de groepsfase te overleven en ook op deze editie lijkt het team hier niet in te slagen. Guimarães kon nog maar 1 puntje pakken en staat op de allerlaatste plaats. De wedstrijd thuis tegen Standard is de laatste kans voor de Portugezen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Vitoria Guimarães of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.40.

Wed op Standard, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Standard Luik toonde zich vorig seizoen vrij sterk. Het team eindigde uiteindelijk op de derde plaats en mag hierdoor meedoen aan de poulefase van de Europa League. Vorig seizoen slaagden de Rouches er niet in om de groepsfase te overleven. Het team sprokkelde nochtans 10 punten.

Standard staat op een voorlopige tweede plaats met 6 punten, evenveel als de Duitsers uit Eintracht. De Luikenaars moeten daarom de 3 punten pakken in Portugal om hun lot in eigen handen te houden op de laatste speeldag. De heenwedstrijd in België eindigde op een 2-0 overwinning voor de Rouches.

Kan Standard ook in Portugal winnen? Zet in op ‘Standard staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 4.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Guimarães 0-2 Braga

Eupen 1-2 Standard

Laatste ontmoetingen:

Standard 2-0 Guimarães

Toon andere wedopties

X