Real Madrid-Barcelona (La Liga)
Tottenham-Ajax Amsterdam (Champions League)

Ajax – Tottenham: gaan de Amsterdammers naar de Champions League-finale?

Odds op: 01/05/2019

Stadion: Johan Cruijff ArenA

Datum en uur: 08/04/19 – 21:00

TV: Proximus TV

Terugmatch van de eerste halve finale van de Champions League. Ajax neemt het thuis op tegen Tottenham Hotspur.

Wed op Ajax – Tottenham. De noteringen zijn in het voordeel van de Amsterdammers.

Voorspel een overwinning van Ajax Amsterdam

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.10.

In de vorige ronde versloeg Ajax Juventus. Thuis eindigde de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel. Zoals tegen Real Madrid (in de 1/8ste finales) leverde de jonge ploeg uit Amsterdam een uitstekende prestatie op verplaatsing. Ondanks het openingsdoelpunt van Cristiano Ronaldo slaagde Ajax erin om de situatie te keren (1-2).

Ook in de halve finale op het veld van Tottenham zorgde Ajax voor een verrassing van formaat. De Amsterdammers wonnen de uitwedstrijd met 0-1 en staan zo met een been in de Champions League-finale.

Kan Ajax thuis bevestigen en voor de eerste keer sinds 1996 de finale bereiken? Zet in op ‘Ajax staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.30.

Zet in op Tottenham, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Tottenham schakelde Manchester City uit in de kwartfinales. In de terugwedstrijd won het team van Rode Duivel Kevin De Bruyne nochtans met 4-3 (met maar liefst drie assists van de Belg), maar dankzij de 1-0 score voor Tottenham in de heenmatch zijn het de Spurs die zich kwalificeerden voor de halve finales. Hiervóór schakelden ze Dortmund uit.

Tottenham dacht met Ajax een hapbare brok voorgeschoteld te krijgen in de halve finales, maar het waren de Amsterdammers die aan de haal gingen met de overwinning. Het team van Rode Duivels Vertonghen en Alderweireld heeft de moed echter nog niet opgegeven en wil de finale in Amsterdam alsnog afdwingen.

De Spurs moeten minstens één keer scoren en zullen vanaf minuut één voor de aanval kiezen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.62 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ajax 4-2 Vitesse

Tottenham 0-1 West Ham

Laatste ontmoetingen:

Tottenham 0-1 Ajax

Toon andere wedopties

X