Inter Milaan-Napoli (Serie A)
Hoffenheim-Bayern München (Bundesliga)

FC Basel – Trabzonspor: drie ploegen kunnen zich nog plaatsen in Groep C

Odds op: 06/12/2019

Stadion: St. Jakob-Park

Datum en uur: 12/12/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De zesde en laatste speeldag in Groep C in de Europa League. FC Basel neemt het thuis op tegen Trabzonspor.

Wed op FC Basel – Trabzonspor. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Zet in op Basel, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.26.

Vorig jaar raakte Basel niet verder dan de tweede kwalificatieronde in de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Apollon Limassol. Het was de eerste keer in 15 jaar dat de club zich niet wist te plaatsen voor de groepsfase.

Basel staat momenteel aan de leiding in Groep C met 10 punten, 1 puntje meer dan Getafe en Krasnodar. De Zwitsers zijn daarom nog niet zeker van de kwalificatie voor de volgende ronde. Basel moet minstens gelijkspelen om zich te kunnen plaatsen.

Sluit Basel de groepsfase af met een overwinning? Zet in op ‘Basel wint zonder tegendoelpunt’ en win 2.05 keer jouw inzet terug.

Wed op Trabzonspor, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 11.00.

Trabzonspor werd vorig seizoen vierde in de Turkse eerste klasse en mag zo Europa League-voetbal spelen. De laatste keer dat Trabzonspor Europees voetbal speelde dateert van 2015/16. De ploeg werd toen al in de voorrondes uitgeschakeld door Rabotnicki.

Trabzonspor pakte slechts 1 puntje in de poulefase en heeft zo niets meer te winnen in de Europa League. De Turken zullen daarom met een B-elftal afzakken naar Zwiterserland. Kan Trabzonspor met een eerredder het Europees toneel verlaten en minstens geijkspelen in Basel?

De vorige twee duels eindigden op een gelijkspel. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Trabzonspor of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Basel 3-0 Young Boys

Altay 1-2 Trabzonspor

Laatste ontmoetingen:

Trabzonspor 2-2 Basel

Basel 2-2 Trabzonspor

Toon andere wedopties

X