FC Porto - SL Benfica (Premier League)
Cercle Brugge - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

België – Tsjechië: doet de verdediging beter tegen Tsjechië?

Odds op: 03/08/2021

Stadion: Koning Boudewijnstadion

Datum en uur: 05/09/2021 – 20:45

TV: VTM

De vijfde wedstrijd van groepsfase van de kwalificatie voor het WK voetbal. België neemt het in Groep E op tegen Tsjechië.

Wedden op Estland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

België won met 2-5 van Estland

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.42.

België won op donderdag met 2-5 van Estland. De Rode Duivels verstevigen zo hun leidersplaats en hebben nu 10 punten, 3 meer dan Tsjechië. 2 doelpunten binnenkrijgen tegen een klein voetballand toont echter aan dat de verdediging nog steeds de zwakste schakel is bij de Belgen. In de aanval was Romelu Lukaku wel present, de topscorer aller tijden voor België scoorde opnieuw 2 mooie doelpunten en zit nu aan 66 doelpunten in 99 wedstrijden.

Met Tsjechië krijgt België de moeilijkste tegenstander in de groep op bezoek. Kunnen de troepen van Roberto Martinez de 3 punten thuishouden? Zet in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.20.

Tsjechië staat op de tweede plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.75.

Tsjechië won op donderdag thuis met het kleinste verschil van Wit-Rusland. Antonin Barak scoorde het enige doelpunt in Ostrava. Door deze overwinning hebben de Tsjechen nu 7 punten, slechts 3 punten minden dan de Belgen en 4 meer dan Wales. In de laatste zes ontmoetingen tussen de twee landen heeft België drie overwinningen en Tsjechië twee. In het vorige duel in Praag werd gelijkgespeeld.

Buitenshuis heeft Tsjechië geen enkele keer de nul kunnen houden in de laatste vijf in de kwalificatie-wedstrijden voor het WK. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Estland 2-5 België

Tsjechië 1-0 Wit-Rusland

Laatste ontmoetingen:

Tsjechië 1-1 België

België 2-1 Tsjechië

Tsjechië 3-1 België

België 0-2 Tsjechië

Toon andere wedopties

X