Tunesië – Nigeria: de twee teams zijn aan elkaar gewaagd

Odds op: 15/07/2019

Stadion: Al Salam Stadion

Datum en uur: 17/07/2019 – 21:00

De strijd om de derde plaats op de Africa Cup of Nations. Tunesië neemt het op tegen Nigeria in de ‘kleine finale’. Tunesië verloor van Senegal met 1-0 en Nigeria verloor met 2-1 van Algerije.

Wed op Tunesië – Nigeria. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Tunesië

De odd voor een overwinning van Tunesië staat op 2.90.

De halve finale tussen Senegal en Tunesië was ongelooflijk spannend. Tunesië en Senegal misten beide een strafschop in de eerste helft en ook in de tweede helft kon niet gescoord worden, waardoor de wedstrijd naar verlengingen ging. In de verlengingen ging de Tunesische doelman in de fout door de bal tegen verdediger Bronn te duwen, 1-0 voor Senegal.

Tunesië won de Africa Cup voor de laatste keer in 2004 en dit zal dus voorlopig de laatste keer blijven. Les Aigles de Carthage kunnen wel proberen beter te doen dan in 2000, toen het land vierde werd.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en een overwinning voor Tunesië’. Deze odd staat op 6.50.

Zet in op Nigeria

De odd voor een overwinning van Nigeria staat op 2.60.

Nigeria verloor in de halve finales van de Africa Cup van Algerije. De Algerijnen kwamen op voorsprong in de eerste helft maar Nigeria kon via Ighalo in de 72ste minuut alsnog de gelijkmaker vanop de 11-meter scoren. In de 95ste minuut kon Mahrez verlengingen toch nog vermijden door een vrije trap van net buiten de 16 mooi binnen te trappen.

Nigeria won de Africa Cup of nations voor de laatste keer in 2013 en zal voorlopig geen vierde titel kunnen bijschrijven. In 2010 werd Nigeria wel nog derde en de Nigerianen hopen deze prestatie in 2019 te kunnen overdoen.

Zet in op ‘Nigeria wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.00.