Union - KV Kortrijk: Union verloor twee keer op rij met 3-0
Union - KV Kortrijk: Union verloor twee keer op rij met 3-0

Union – KV Kortrijk: Union verloor twee keer op rij met 3-0

Odds op: 08/08/2022

De vierde speeldag in de Jupiler Pro League. Union Saint-Gilles neemt het thuis op tegen KV Kortrijk.

Wedden op Union – KV Kortrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brusselaars.

Union heeft iets recht te zetten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.46.

Union Saint-Gilles verloor op de derde speeldag met 3-0 op het veld van KV Mechelen. De Mechelaars hadden nog nul punten en tonen nu dat ze nog niet als degradatiekandidaat moeten worden gezien na een slechte start. Union staat opnieuw met beide voetjes op de grond na de knappe thuisoverwinning in de voorrondes van de Champions League tegen Rangers.

In de terugwedstrijd in Glasgow verloren de Brusselaars echter opnieuw met 3-0, deze keer na flaters van Van der Heyden en doelman Moris. De troepen van Karel Geraerts zijn zo uitgeschakeld in de Champions League en moeten genoegen nemen met de groepsfase van de Europa League.

Kan Union de uitschakeling tegen Rangers doorspoelen met een klinkende thuisoverwinning tegen Kortrijk? Zet in op ‘Union / Union’ en win 2.20 keer je inzet terug.

KVK speelde gelijk tegen STVV

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.75.

KV Kortrijk speelde op de vorige speeldag met 0-0 gelijk thuis tegen Sint-Truiden, dat nu al 12 wedstrijden ongeslagen is. De Kortrijkzanen kwamen in het slot van de wedstrijd nog ferm onder druk te staan maar de Kortrijkse verdediging kon voor de tweede keer op rij de nul houden in de competitie.

Met drie dalers dit seizoen wil Kortrijk zo vlug mogelijk zeker zijn van lijfsbehoud. Met een voorlopige 10e plaats zijn de troepen van Karim Belhocine goed op weg om in de veilige middenmoot te eindigen dit seizoen.

Kan Kortrijk ook iets pakken op het veld van de vice-kampioen? Zet in op ‘X of KV Kortrijk’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X