KRC Genk - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KRC Genk - Union, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Genk – Union: de clash van de vierde speeldag in PO1

Odds op: 16/05/2023

De vierde speeldag van de Champions’ Play-offs van de Jupiler Pro League. Union Saint-Gilloise gaat op bezoek bij Racing Genk.

Wedden op Genk – Union. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Racing Genk wil in de titelrace blijven

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.35.

Bij hun laatste ontmoeting in de competitie leed Genk een nederlaag van 3-0 tegen Royal Union Saint-Gilloise. Deze tegenslag had een negatieve impact op hun positie in de ranglijst en hun titelkansen dit jaar. De spelers van Genk zullen zich moeten herpakken om hun achterstand in te halen.

Genk heeft de afgelopen tijd wisselende resultaten behaald, met twee overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen in hun laatste vijf wedstrijden. De spelers van Genk moeten zich herstellen en een betere samenhang tonen om een positief resultaat te behalen tegen Royal Union Saint-Gilloise. Deze wedstrijd zal cruciaal zijn voor hun ambities in deze fase van de play-offs.

Genk kampt echter met grote defensieve problemen die al begonnen zijn vóór de play-offs, aangezien het team al 7 wedstrijden op rij geen clean sheet heeft weten te behouden. Bovendien hebben ze maar liefst 6 doelpunten geïncasseerd in de 3 play-offwedstrijden, wat veel te hoog is om aanspraak te maken op de titel.

Wed daarom op beide teams scoren om te profiteren van een quotering van 1.55.

Union imponeerde in eigen stadion

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.80.

De overwinning tegen Genk in de vorige speeldag heeft Union Saint-Gilloise veel goed gedaan, aangezien ze slechts één punt achter Antwerp blijven staan in het klassement en nog steeds kans maken op het winnen van de titel dit jaar.

Met 2 overwinningen en 1 nederlaag sinds het begin van de play-offs heeft Union een uitstekend record. Wel moet het team nog 2 uitwedstrijden spelen in de laatste 3 speeldagen, en het zal dus nodig zijn om in ten minste één van deze wedstrijden te winnen om kans te maken op het behalen van de kampioenstrofee aan het einde van de competitie.

Union heeft 3 van zijn laatste 5 wedstrijden tegen Genk gewonnen, maar wordt beschouwd als de underdog in de Luminus Arena. Niettemin zijn de Brusselaars zeer bekwaam om te gaan stunten in Limburg.

Wed daarom op een overwinning voor Union en beide teams scoren om te profiteren van een quotering van 4.60.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X