LASK - Union, Europa League, voetbalweddenschappen

LASK – Union: kan Union ook winnen in Oostenrijk?

Odds op: 06/10/2023

De vierde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Union gaat op bezoek LASK.

We bevinden ons in de vierde wedstrijdronde van de Europa League. Een wedstrijd om in de gaten te houden is die tussen Royal Union Saint-Gilloise en LASK Linz.

Op 3 november 2023 stonden LASK Linz en Union Saint-Gilloise tegenover elkaar op de derde speeldag van de UEFA Europa League. Het was een enerverende wedstrijd waarin Union in de slotfase een nederlaag wist te voorkomen en met een 2-1 overwinning naar huis ging. Dit resultaat bracht hoop op Europese overwinning voor Union.

Wedden op LASK – Union. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

LASK heeft nog steeds nul punten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.40.

LASK Linz, aanvankelijk beschouwd als de mindere ploeg in de groep, bewees zich als een geduchte tegenstander. Ze speelden slim, schakelden snel om en lieten de frustraties bij Union oplopen. In de eerste helft keurde de scheidsrechter een doelpunt van Amoura af door een voorafgaande fout, wat tot onvrede leidde bij Union.

Union voetbalde slordig, maar Amoura’s snelheid was een lichtpunt. LASK hield de organisatie strak en bleek een stugge tegenstander. Union worstelde om kansen te creëren en leek op weg naar een nederlaag.

Toch, in de laatste tien minuten, veranderde de situatie. Puertas kantelde de wedstrijd met een doelpunt en een assist. Zijn penalty en een daaropvolgende assist van Puertas naar Burgess resulteerden in de overwinning. Union slaakte een zucht van verlichting na het laatste fluitsignaal en LASK blijft met 0 punten achter in de Europa League.

Kan LASK zijn eerste punten pakken? Zet in op ‘LASK of X’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

Union blijft indruk maken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

In de Jupiler Pro League speelde Union tegen Club Brugge en behaalde een indrukwekkende 2-1 overwinning. Mohamed Amoura was opnieuw de ster van de wedstrijd met twee doelpunten.

Het openingsdoelpunt van Amoura was spectaculair en zette Union op voorsprong. De Brusselaars zetten door en creëerden kansen. De gelijkmaker van Club Brugge was onverwacht, maar Union herpakte zich snel. Amoura scoorde opnieuw en zorgde voor de overwinning.

Met deze zege vergrootte Union de kloof met Club Brugge tot 12 punten in de competitie. Het team behoudt de koppositie in de Jupiler Pro League en stapt vol vertrouwen in het vliegtuig richting Oostenrijk.

De overwinning tegen LASK Linz in de Europa League heeft Union een kans gegeven om te strijden voor Europese overwinning. Het team heeft bewezen veerkrachtig te zijn en kan wedstrijden kantelen, zelfs na een moeilijke eerste helft. Union zal nu gebrand zijn op het behouden van momentum in de competitie en in de Europa League.

Staat Union al aan de rust op voorsprong? Zet in op ‘Union / Union’ en win 3.10 keer je inzet terug.