Sjachtar Donetsk – Wolfsburg: maakt Sjachtar het thuis af?

Odds op: 31/07/2020

Stadion: Metalist

Datum en uur: 05/08/2020 – 19:00

TV: Proximus TV

De 1/16de finales van de Europa League. VfL Wolfsburg gaat op bezoek bij Sjachtar Donetsk.

Wed op Sjachtar Donetsk – Wolfsburg. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Sjachtar heeft genoeg aan een gelijkspel

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.35.

Sjachtar raakte vorig seizoen tot in de 1/32ste finales van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt.

Donetsk won de heenwedstrijd op het veld van Wolfsburg met 1-2 waardoor de Oekraïners favoriet zijn om door te stoten. Sjachtar is met 23 punten meer dan Dinamo kampioen van Oekraïne geworden en wil nu ook in de Europa League een ronde verder raken.

Zet in op ‘Sjachtar stoot door’ en win 1.25 keer je inzet terug.

Wolfsburg moet winnen in Oekraïne

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.95.

Wolfsburg speelde vorig seizoen geen Europees voetbal. De laatste keer dat de Duitsers Europees voetbal speelden dateert van 2015/16.

De Wolven raakten de laatste 3 keer dat ze zich wel konden kwalificeren tot in de kwartfinales van de Europa League. In 2016 werd het team toen uitgeschakeld door Napoli. Kunnen de Duitsers hun misstap uit de heenronde rechtzetten en zich alsnog plaatsen in Oekraïne?

Zet in op ‘Wolfsburg stoot door’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Krijgen we veel doelpunten te zien in deze spannende wedstrijd? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel dat Wolfsburg wint en beide teams tot scoren komen.