Napoli-FC Barcelona (CL)
Olympique Lyon-Juventus (CL)

Einde transferperiode: naar welke club trekken deze voetbalsterren nog?

Odds op: 26/08/2021

Einde transferperiode: 03/09/2021

Nu de transferperiode langzaam naar zijn einde loopt in de grote competities, kunnen we mogelijk nog enkele grote transfers verwachten in de laatste weken. Sommige spelers hinten nog op een vertrek en de voetbalfans kunnen zo blijven speculeren over het mogelijke vertrek van enkele topspelers.

Laten we daarom de kansen op een transfer voor een aantal spelers analyseren om een idee te krijgen van welke transfers we misschien nog kunnen verwachten.

Ronaldo wil nu toch vertrekken

Na op zijn Instagram-account te hebben verklaard dat Ronaldo 100% zeker bij Juventus zou blijven, heeft de Portugese stervoetballer nu volgens de geruchten toch aangegeven de club te willen verlaten. CR7 zorgde voor een schokgolf door zelf aan zijn trainer te hebben gevraagd om op de bank te worden gezet op de eerste speeldag van de Serie A en insiders speculeren daarom dat Ronaldo alsnog op een vertrek aanstuurt.

Volgens de laatste geruchten is Manchester City van plan om de Portugese ster te rekruteren. Juventus zou openstaan voor een vertrek, voor 25M €.

De kans dat Ronaldo naar Man City trekt staat op 3.00 en mocht deze transfer er komen dan zou dit zeker niet goed vallen bij de fans van Manchester United. PSG is een andere kanshebber en zou Ronaldo willen aantrekken als Mbappé naar Real Madrid zou trekken, zo zou CR7 kunnen samenspelen met andere sterren zoals Messi en Neymar. De kans dat Ronaldo naar PSG trekt staat op 6.00.

Declan Rice is teleurgesteld in West Ham

Alhoewel de Engelse international van club wilde veranderen om zo Champions League-voetbal te kunnen spelen, koelde de interesse in de speler nadat een etiket van 100 miljoen euro op zijn naam werd geplakt. De speler heeft daarom aangegeven zijn contract niet te gaan verlengen, wat West Ham zou kunnen dwingen de vraagprijs te doen zakken. Chelsea heeft verregaande interesse en de kans dat Rice naar The Blues trekt staat op 3.50. Ook Man United heeft zijn naam op hun verlanglijstje staan, de kans dat hij naar Manchester verhuist staat op 4.50.

Past Coutinho nog in de plannen van Barça?

Met het vertrek van Messi bij Barca zou je verwachten dat Coutinho volgend seizoen een belangrijke rol zou moeten spelen in het shirt van de Blaugrana. Maar de financiële problemen van Barça zouden ertoe kunnen leiden dat ze de speler alsnog moeten verkopen, om zo hun loonmassa te kunnen afbouwen. Verschillende clubs hebben interesse om de speler aan te trekken. De kans dat de Braziliaan naar AC Milan trekt staat op 3.00, Wolverhampton op 4.00, Tottenham op 6.00 en Liverpool op 11.00.

Toon andere wedopties

X