Oekraïne - Wales: kan Oekraïne zich plaatsen voor het WK voetbal?
Oekraïne - Wales: kan Oekraïne zich plaatsen voor het WK voetbal?

Oekraïne – Wales: kan Oekraïne zich plaatsen voor het WK voetbal?

Odds op: 02/06/2022

De laatste barragewedstrijd voor de WK Kwalificatie richting Qatar. Wales neemt het thuis op tegen Oekraïne.

Wedden op Oekraïne – Wales. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Wales schakelde Oostenrijk uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Wales schakelde in de halve finales Oostenrijk uit in maart van dit jaar. Sterspeler Gareth Bale wil graag eens naar het WK gaan en zorgde er met twee doelpunten voor dat zijn land voorbij de Oostenrijkers kon raken. Zeker het eerste doelpunt van de voormalige Real Madrid-speler mocht gezien worden. Via een vrije trap schilderde de 32-jarige winger het openingsdoelpunt in de winkelhaak.

Wales kon zich nog maar één keer plaatsen voor het WK voetbal, maar dat dateert ondertussen al van 1958. De Welshmen konden zich wel 2 keer plaatsen voor het EK en zijn nu slechts één wedstrijd verwijderd van Qatar.

Kan Wales thuis winnen van Oekraïne? Zet in op ‘Wales wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.25.

Oekraïne wil zich tonen aan de wereld

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.85.

Oekraïne speelde zijn halve finale pas deze week omdat de wedstrijd werd uitgesteld door de invasie van Rusland. De Oekraïners speelden een geweldige wedstrijd en raakten vrij gemakkelijk voorbij Schotland. Voormalig Genk-speler Ruslan Malinovskyi strooide met geweldige passes en de Oekraïners konden drie keer tot scoren komen. Ondanks het feit dat zes basisspelers geen competitiewedstrijd meer hadden gespeeld sinds de oorlog, waren ze duidelijk het betere team.

Oekraïne staat op één overwinning van het WK voetbal in Qatar en wil in Wales de kwalificatie afdwingen. Het Oost-Europees land kon zich nog maar één keer plaatsen voor het WK, in 2006. Het team was er de laatste jaren wel telkens bij op het Europees Kampioenschap en raakte in 2021 tot in de kwartfinales.

Kan het door oorlog getroffen Oekraïne zich plaatsen voor het Wereldkampioenschap? Zet in op ‘Oekraïne / Oekraïne’ en win 4.80 keer je inzet terug.

Winnen Wales, Peru en Colombia alle drie op zondag? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van Wales, Peru en Colombia’.

Overzicht van de uitslagen

Wales 2-1 Oostenrijk

Schotland 1-3 Oekraïne

Toon andere wedopties

X